Un moment de l’actuació de la Banda de Música d’Alaior al Teatre Principal de Maó | Javier Coll

TW
5

La Banda de Música d’Alaior oferí aquest divendres al Teatre Principal el concert institucional del Dia de les Illes Balears. Va ser una actuació dedicada a tres obres musicals que ja havien presentat el passat 19 de gener al Convent de Sant Diego.

La primera de les peces interpretades va ser «Al voltant del món en vuitanta dies», d’Otto M. Schwarz, basada en la coneguda novel·la d’aventures de Jules Verne. La segona, amb el protagonisme del trombó, va ser «Colors», de Bert Appermont. I la tercera obra, «Suite of the Highlands», de Philip Sparke, conta la història i els costums de les terres altes d’Escòcia.

Va ser la primera vegada que aquesta formació musical creada en 2013 actuava al Teatre Principal i ho va fer per la porta gran, dins del programa institucional de la Diada.

Noticias relacionadas

Molta feina

La banda alaiorenca, dirigida des dels seus inicis per Andry Lemeck, està formada principalment per estudiants de música, molts d’ells del poble d’Alaior. Es reforça amb professors i músics d’altres formacions veïnes.

Aproximadament uns quaranta músics participaren ahir en el concert després de molta feina anterior de preparar el repertori amb el que van fer palesa la seva progessió musical.