El seguici fúnebre va començar a l’Ajuntament i es va dirigir al Teatre Principal, el qual es va omplir de famílies | Javier Coll

TW
1

En Camestortes va tenir temps d?expressar les seves darreres voluntats per repartir com va poder les seves bondats. I fou en Tòfol el notari qui, al Teatre Principal, va llegir el testament, després del seguici fúnebre pels carrers de Maó.

Noticias relacionadas

Els polítics, locals, nacionals i estrangers, van ser els primers a ser citats, just després de les vídues, a qui el difunt deixà tot just el record del seu pardal. Després de concedir a Donald Trump, personatge sense seny, «un any sencer de feina i vida dura, avam si així canvia de parer», en Camestortes apuntà cap «al duel electoral» que hi haurà a l?Ajuntament entre Àgueda Reynés i Conxa Juanola. I «els hi deix un bon regal: un gran pacte i un aval, per fer un partit feminista i derrocar n?Abascal». I a Héctor Pons, «el cap de llista» i també «guitarrista», just li tocà un «tint avantvanguardista» per passar del groc del Va Gros al vermell socialista.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 06 de marzo en Kiosko y Más