Gelabert i Soler, els fabiolers de Sant Joan 2019

Enguany es manté la mateixa assignació de funcions que a les festes del 2018

|

Valorar:
preload
Primer toc del Dissabte de Sant Joan 2018. Enguany es tornarà a repetir el moment de l’inici de les festes -el primer toc del Di

Primer toc del Dissabte de Sant Joan 2018. Enguany es tornarà a repetir el moment de l’inici de les festes -el primer toc del Dissabte de Sant Joan- amb els mateixos protagonistes: Julio de Olives, caixer senyor; i Juanlu Gelabert, fabioler

23-06-2018 | Sergi Garcia

Allò que funcioni bé no ho modifiquis. Amb aquest criteri, a les festes de Sant Joan d’enguany es repetirà la mateixa distribució que ja es va aplicar el 2018 entre Juanlu Gelabert i Lluís Soler per desempenyar les funcions d’un personatge fonamental, el fabioler.

La decisió ja està presa. Juanlu Gelabert serà el fabioler dels dos capvespres -Dissabte de Sant Joan i Dia de Sant Joan- mentre que Lluís Soler, funcionari de l’Ajuntament de Ciutadella com Gelabert, exercirà les funcions durant el matí de Dia de Sant Joan.

Soler, jardiner municipal, va ser nomenat fabioler substitut després d’haver-se presentat sis candidats disposats a cobrir la baixa, per prescripció facultativa, de Sebastià Salort, algutzir-notificador. Una comissió creada per l’Ajuntament acordà per unanimitat, després de descartar un dels aspirants, el nomenament de Lluís Soler Carretero.

A les festes del 2018, i amb les pràctiques que va realitzar als llocs de Rafalet i ses Truqueries, es va estrenar amb en ‘Moret’, l’ase del matí. Amb Juanlu Gelabert, Lluís Soler va donar cobertura a les festes del 2018, ambdós amb una positiva valoració. Enguany repeteixen amb il·lusió.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mariana
Hace 7 meses

gran tandem!

Valoración:menosmas

paprikablood
Hace 7 meses

En Mahón hay uFabioler de hierro muy maco, todo el anyo enfrente de la Iglesia del Carmen.

Y bien grande que es.

Valoración:0menosmas

Lina
Hace 7 meses

Fabiolers SIMPÀTICS tots dos! SORT I VENTURA!

Valoración:14menosmas

xec
Hace 7 meses

Sort i ventura !

Valoración:22menosmas

M. C. C.
Hace 7 meses

Enhorabona!

Valoración:27menosmas

abispa
Hace 7 meses

Allò que funcioni bé no ho modifiquis ,molt be!! perque ho van fer de dalt de tot els dos, ja era hora que es fabiolers fosin simpatics i ells ho van ser .,era es comentari que sa gent feia l;any passat .

Valoración:43menosmas

Biel
Hace 7 meses

Enhorabona al.lots! Ho vau fer tots dos molt bé!

Valoración:66menosmas

Maria
Hace 7 meses

enhorabuena chicos

Valoración:63menosmas

Pere
Hace 7 meses

I és ver! L'any passat sa simpàtia des dos fabiolers era comentada per tothom!

Valoración:76menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace 7 meses

Enhorabona a tots dos. Els conec "un poc" i sé que ho faran el millor que sabran. Ho repetesc... i per molts anys!! M'ha agradat el començament de la noticia: SI UNA COSA FUNCIONA I VA BÉ, NO LA TOQUIS...

Valoración:84menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1