Dos dels personatges que apareixen a la sèrie, amb l’equip tècnic, durant una seqüència a la Costa des General, a Maó | Javier Coll

TW
0

Després de la bona acollida que va tenir la primera temporada de la sèrie «Amor de cans» a IB3, la productora Nova Televisió ha iniciat fa unes setmanes el rodatge per a la segona temporada, en la qual s’inclouen localitzacions de Menorca i també Eivissa.

Durant tot aquest dujous, tècnics i actors van estar enregistrant diverses seqüències. El matí, el rodatge va tenir lloc a l’agroturisme de Son Vives, a Ferreries, i ja el capvespre l’equip es va traslladar al port d’Addaia, al terme des Mercadal.

Les gravacions van seguir ja al fosquet a Maó, on es van allargar fins entrada la nit. Estaven previstes diverses escenes en racons especials, com el carrer d’Alaior o la Costa des General, que baixa des d’Isabel II fins al port.

La directora, Maria Tugores, apuntava anit que Menorca esdevé protagonista, ja que servirà a un dels personatges «per fugir de Mallorca i començar una nova vida». Serà aquí on «l’acollirà una parella que li donarà feina», apuntà, sense voler desvelar gaires detalls sobre les escenes que treballaven el capvespre amb Angès Llobet i Oriol Puig.

Després dels deu primers capítols de la primera temporada, la segona en tindrà deu més. Així, «de l’onzè al quinzè apareixeran els escenaris menorquins, per donar forma a diferents trames dins la història» que narra «Amor de cans», afegia la directora, enmig d’una jornada frenètica durant la qual van recórrer bona part de l’Illa.

Després de ser aquest dijous a Menorca, a l’equip li resta només una jornada de feina, aquest divendres a Mallorca. Una vegada completada aquesta fase, serà l’hora d’entrar a l’estudi per anar donant forma als nous capítols que s’emetran, en principi, a finals de maig.