Pallassos, jocs i acrobàcies

|

Valorar:
preload
Petits i grans van poder gaudir amb la proposta que feia, un any més, S’Espai de Circ.

Petits i grans van poder gaudir amb la proposta que feia, un any més, S’Espai de Circ.

20-04-2019 | Gemma Andreu
Petits i grans van poder gaudir amb la proposta que feia, un any més, S’Espai de Circ.Petits i grans van poder gaudir amb la proposta que feia, un any més, S’Espai de Circ.

Acrobàcies, tallers de trapezi i de teles aèries, jocs teatrals i actuacions van centrar el Dia Mundial del Circ, la jornada festiva organitzada a Ciutadella per mà de S’Espai de Circ, que va reunir un nombrós públic al voltant de la Sala Multifuncional del Canal Salat.

Inicialment, aquesta celebració s’havia de fer a la plaça des Pins, però la incertesa meteorològica va recomanar traslladar-la a la sala polivalent. Fou allà, durant el matí, on es realitzaren diferents tallers, adreçats a fillets, joves i no tan joves. Era una oportunitat que molts van aprofitar, atrevint-se amb el trapezi, amb les acrobàcies i fins i tot amb les teles aèries. I els alumnes de S’Espai de Circ van fer demostracions del que estan aprenent.

En aquest dia dedicat al circ tampoc no hi van faltar els jocs i, encara menys, els pallassos, un dels símbols més característics del món del circ.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.