S’Ermita: unes obres a punt d’acabar

|

Valorar:
preload
La nova creu, de pedra-cota, substitueix l’anterior creu metàl·lica

La nova creu, de pedra-cota, substitueix l’anterior creu metàl·lica

24-04-2019 | Camins Ferreries

Les obres que s’estan fent a l’ermita de Ferreries, situada a Son Granot, estan a punt d’acabar-se. I si quan van començar va tocar pujar els materials necessaris cap amunt (el material més feixuc es va transportar amb tres ases), ara que finalitzen és hora de davallar-los, i per açò s’ha demanat la col·laboració de voluntaris per tal que aquests divendres i dissabte s’hi apunti qui vulgui per ajudar. La trobada de divendres és a les 9 h i la de dissabte a les 8 h, en ambdós casos a les escales de s’Ermita.

La reconstrucció s’ha realitzat després que un llamp, el darrer mes de maig, hagués ocasionat desperfectes a l’edificació, entre d’altres provocant l’esfondrament de la teulada de la capella. Un dels nous elements que ja llueix s’Ermita de Ferreries és la creu superior, una donació del constructor Joan Coll. L’obra és de pedra-cota i substitueix la creu metàl·lica anterior. S’Ermita és una petita capella dedicada a la Verge Maria i construïda l’any 1954.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

parallamps!
Hace 9 meses

Crec que és la segona vegada, no costa res curar-se en salut!

Valoración:menosmas

Marià
Hace 9 meses

Sembla ser que en 65 anys sols hi ha ferit una vegada un llamp, un cap de fibló com es de l'any passat cada quants anys passa? Sr. llampaire no sigui tan tremendista!

Valoración:2menosmas

parallamps!
Hace 9 meses

Si no poseu parallamps tornarà a passar, caparruts!

Valoración:10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1