Música en viu amb l’Estiu a Maó

|

Valorar:
preload
La presentació del programa va tenir lloc aquest dijous al bar Es Musclet de la plaça Constitució de Maó

La presentació del programa va tenir lloc aquest dijous al bar Es Musclet de la plaça Constitució de Maó

09-05-2019

El programa d’actuacions musicals en viu «Estiu a Maó» torna a estar en marxa. Entre els tres cicles que s’hi integren («Vermosset», «Nits de música al carrer» i «Festes de barriada»), el programa inclou més de 60 propostes musicals, de diferents estils i també amb músics vinguts de fora de l’illa, a partir d’aquest dissabte migdia amb la primera jornada del «Vermosset» i fins a finals d’agost amb les cloendes de les «Festes de barriada» i de les «Nits de música al carrer».

L’acte de presentació d’aquesta nova edició de l’«Estiu a Maó» va tenir lloc aquest dijous al matí al bar Es Musclet de la plaça Constitució, entre d’altres amb la participació de Maria Membrive, regidora de Comerç i Turisme; Tato Rabassa, coordinador del programa; Albert Marquet, en representació dels establiments de restauració; i Gemma More i Luciano Etchehandy, del grup Wanderlust.

Els tres cicles

El primer dels cicles en posar-se en escena serà l’anomenat «Vermosset», una iniciativa que, digué Maria Membrive, se celebra per quart any consecutiu i «cerca un equilibri entre l’oferta gastronòmica dels bars que hi participen i l’oferta musical». Permetrà gaudir de la música en viu els dissabtes al migdia (de 13 a 15 h) en diferents places del centre històric (Bastió, Espanya, Miranda i Constitució), des de l’11 de maig fins al 29 de juny.

El cicle «Nits de música al carrer», que arriba a la novena edició i és ja un programa «consolidat, que atreu molta gent i s’ha convertit en un reclam turístic», es gaudirà tots els dimarts de l’11 de juny al 27 d’agost i de 21 a 23.30 h, a diferents llocs: places Miranda, Espanya, Reial, Colón, Bastió i Esplanada, Claustre del Carme i carrer de ses Moreres.

El programa de «Festes de barriada» tindrà lloc els mesos de juliol i agost, i comptarà amb la participació de barris com Andrea Doria i Molí des Pla.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace 8 meses

Igualito que en Ciutadella

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1