Sant Joan 2019

Enric Servera guanya el concurs de cartells de Sant Joan 2019

|

Valorar:
preload
Cartel de Sant Joan 2019

Cartel de Sant Joan 2019

10-05-2019

L’artista visual multidisciplinar Enric Servera Carreras (Ciutadella, 1970) ha estat el guanyador de l’edició nombre 36 del Concurs d’imatge de les festes de Sant Joan 2019 convocat per l’Ajuntament de Ciutadella, amb el cartell presentat amb el lema «Ànima Santjoanera 01» i després de la reunió del jurat qualificador.

També, per part de l’Ajuntament de Ciutadella s’han donat a conèixer els noms dels guanyadors d’un altre concurs santjoaner, el de poesia i d’imatge que serveix per fer l’estampa de les festes que es reparteix a la Missa de Caixers amb què acaba la tanda del Dia de Sant Joan matí. L’autor de la imatge premiada és Marc Florit Gornés i l’autor del poema és Moisès Coll Camps.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7

Monrserrat Julià i Roure
Hace 4 meses

M’agrada molt aquest cartel. Trenque amb els de sempre. Son bons els canvis.

Valoración:menosmas

Ciutadellenca
Hace 5 meses

No m'agrada gens ni mica!

Valoración:4menosmas

Vamos
Hace 5 meses

Tranquils que prest torneran es nostros dalt la sala, tornerà a sortir una foto a n’es Cartell de Sant Joan, per Sant Antoni tornerà a sonar “el himno de españa” i podrem xerrar Es Balear. VAMOS !

Valoración:-18menosmas

L’amo en Xec
Hace 5 meses

Quan té sa sort de guanyar es premi un aficionat, ets “artistes” també critiquen s’obra guanyadora i sa decisió des jurat, i açò no m’ho invent. As final es poble és sobirà. Així que keep calm, and drink a xocolati amb ensaimada in Plaça des Born.

Valoración:-9menosmas

Bep
Hace 5 meses

Ja que heu tret es tema de sa frustració ets anys on no ha gunyat un artista i han tingut sa sort d'endur-se es premi persones aficionades, ets "artistes" també han sabut criticar s'obra guanyadora i posar en dubte sa decisió des jurat. I açò no m'ho invent. Per tant, humiltat quan es guanya i quan no també.

Valoración:-8menosmas

Menorquina
Hace 5 meses

Lleig es poc!!! es colors ja ho diuen tot...

Valoración:-2menosmas

bravo
Hace 5 meses

Hi ha frustació, “has dado en el clavo” BRAVO !

Valoración:18menosmas

En cansat
Hace 5 meses

Mira tu, perdona es que estic frustrat, fa 15anys que envii fotos i no he guanyat mai. No hi ha dret, me tindrien que donar directament es premi per cansat.

Valoración:23menosmas

Resposta a Colage
Hace 5 meses

Tu Colage hi entents tant d’art con la restauradora del EcceHomo ... juas juas... jaasjaajaa !!!

Valoración:14menosmas

Hi ha frustació
Hace 5 meses

Molta gent resentida veig per aqui... segur que més d’un van enviar fotos a n’es concurs i estan frustats per no guanyar. Ala, a tornar-ho a provar l’any qui ve, enguany ja tenim guanyador. Per cert, m’encanta!

Valoración:33menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7