Sant Joan 2019

Enric Servera guanya el concurs de cartells de Sant Joan 2019

|

Valorar:
preload
Cartel de Sant Joan 2019

Cartel de Sant Joan 2019

10-05-2019

L’artista visual multidisciplinar Enric Servera Carreras (Ciutadella, 1970) ha estat el guanyador de l’edició nombre 36 del Concurs d’imatge de les festes de Sant Joan 2019 convocat per l’Ajuntament de Ciutadella, amb el cartell presentat amb el lema «Ànima Santjoanera 01» i després de la reunió del jurat qualificador.

També, per part de l’Ajuntament de Ciutadella s’han donat a conèixer els noms dels guanyadors d’un altre concurs santjoaner, el de poesia i d’imatge que serveix per fer l’estampa de les festes que es reparteix a la Missa de Caixers amb què acaba la tanda del Dia de Sant Joan matí. L’autor de la imatge premiada és Marc Florit Gornés i l’autor del poema és Moisès Coll Camps.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7

Ciutadellenca
Hace 14 días

No m'agrada gens ni mica!

Valoración:4menosmas

Vamos
Hace 14 días

Tranquils que prest torneran es nostros dalt la sala, tornerà a sortir una foto a n’es Cartell de Sant Joan, per Sant Antoni tornerà a sonar “el himno de españa” i podrem xerrar Es Balear. VAMOS !

Valoración:-18menosmas

L’amo en Xec
Hace 14 días

Quan té sa sort de guanyar es premi un aficionat, ets “artistes” també critiquen s’obra guanyadora i sa decisió des jurat, i açò no m’ho invent. As final es poble és sobirà. Així que keep calm, and drink a xocolati amb ensaimada in Plaça des Born.

Valoración:-9menosmas

Bep
Hace 14 días

Ja que heu tret es tema de sa frustració ets anys on no ha gunyat un artista i han tingut sa sort d'endur-se es premi persones aficionades, ets "artistes" també han sabut criticar s'obra guanyadora i posar en dubte sa decisió des jurat. I açò no m'ho invent. Per tant, humiltat quan es guanya i quan no també.

Valoración:-8menosmas

Menorquina
Hace 14 días

Lleig es poc!!! es colors ja ho diuen tot...

Valoración:-2menosmas

bravo
Hace 14 días

Hi ha frustació, “has dado en el clavo” BRAVO !

Valoración:19menosmas

En cansat
Hace 14 días

Mira tu, perdona es que estic frustrat, fa 15anys que envii fotos i no he guanyat mai. No hi ha dret, me tindrien que donar directament es premi per cansat.

Valoración:24menosmas

Resposta a Colage
Hace 14 días

Tu Colage hi entents tant d’art con la restauradora del EcceHomo ... juas juas... jaasjaajaa !!!

Valoración:15menosmas

Hi ha frustació
Hace 14 días

Molta gent resentida veig per aqui... segur que més d’un van enviar fotos a n’es concurs i estan frustats per no guanyar. Ala, a tornar-ho a provar l’any qui ve, enguany ja tenim guanyador. Per cert, m’encanta!

Valoración:32menosmas

Jo
Hace 14 días

A jo m’encanta

Valoración:28menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7