Creativitat floral al cor d’Alaior

Oci i gastronomia s’ajunten en la cinquena edició dels ‘Dies de Flors’

|

Valorar:
preload
El bon temps climatològic acompanyà aquest dissabte el «Dies de Flors» d’Alaior

El bon temps climatològic acompanyà aquest dissabte el «Dies de Flors» d’Alaior

11-05-2019 | Javier Coll

Amb una climatologia que convidava al passeig, Alaior va viure aquest dissabte la segona de les tres jornades (aquest diumenge és la darrera al seu nucli urbà) de l’esdeveniment «Dies de Flors», una cita que enguany ha arribat a la cinquena edició i que durant aquest cap de setmana, amb la diversitat i creativitat floral com a centre, ajunta oci, gastronomia i cultura a bona part del cor de la població.

L’itinerari pels muntatges florals, per espais públics i 38 establiments col·laboradors i que es pot fer encara avui durant tot el dia, abraça des del carrer des Ramal al començament fins a la Carretera Nova (zona semàfors) al final, açò passant també per la plaça des Ramal, Sant Josep (davall el pont), Sa Plaça, Dalt es Fossar, plaça Nova, Ajuntament, Sant Diego, Calan Busquets i l’avinguda Pare Huguet.

Al convent de Sant Diego, ahir fosquet va quedar inaugurada l’exposició del 64è Concurs Floral del col·legi La Salle, que aquest diumenge també podrà visitar-se en horari d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Mitja hora abans de tancar s’hi farà l’acte de cloenda i el lliurament dels premis als guanyadors.

Tapes i més

Entre les activitats complementàries integrades dins aquests «Dies de Flors», a més del cercavila que oferirà aquest diumenge a les 12 h pel centre del poble la Banda Juvenil d’Alaior, hi va tenir lloc a la plaça des Ramal la novedosa desfilada «Lô Moda» organitzada per l’Associació de Comerciants d’Alaior com a celebració del seu 25è aniversari.

I des del capvespre de divendres i fins diumenge s’hi està fent la Ruta de Tapes, amb onze bars i restaurants inscrits que ofereixen un itinerari per ensaborir una tapa i una beguda al preu de tres euros.

Els «Dies de Flors» del nucli urbà, Ruta de Tapes inclosa, tindrà rèplica els 17, 18 i 19 de maig a Cala en Porter i els 24, 25 i 26 de maig a Son Bou i Torre-solí.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Y quieren que los votemos
Hace 8 meses

Comentaristas : esperaros lo que será Cala en Porter. Lo que sobra de Alayor. No tienen cara dura ni nada! Mintiendo siempre al ciudadano.

Valoración:3menosmas

Alaurenc
Hace 8 meses

"Alo fors " ,la setmana que ve" Alo herbes," hem anat a fer una volta per es carrerets d'Alo i fa pena ses herbes que hi ha . Rinconets preciosos i fan pena..lo mal cuidats que estan

Valoración:7menosmas

Manu
Hace 8 meses

Me parece tirar el dinero en flores de plástico, composiciones horteras y chabacanas. Una burda imitación de Maó més flors que ha quedado en el intento

Valoración:9menosmas

Lo no
Hace 8 meses

Este año tiene mucho que desear, no se puede comparar con los otros años,

Valoración:10menosmas

Penita
Hace 9 meses

Sinceramente ayer fuímos toda la familia ilusionados para ver las flores. Y mucho ambiente en el pase de modelos... Pero flores pocas... Pocas.... Un pueblo con las callejitas estrechitas como tienen podrian hacer virguerias pero lo dicho, muy poquita cosa, es mi punto de vista, he estado en Ferreries Floreix y la de Maó.... Y la verdad me lo esperaba mucho mejor,

Valoración:15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1