Sant Joan 2019

El cartell de Sant Joan es va triar entre 23 originals

|

Valorar:
El cartell de les festes de Sant Joan 2019

El cartell de les festes de Sant Joan 2019

Un total de vint-i-tres obres es van presentar al concurs de cartells de Sant Joan del qual va sortir guanyador el de l’artista multidisclipinari ciutadellenc Enric Servera Carreras (1970).

El jurat compost per quinze persones, quatre de les quals no van poder participar, va fer dues votacions. En la primera van quedar vuit obres i en la segona ronda quedaren quatres finalistes.

D’acord amb l’acta de la reunió, a la darrera deliberació del jurat va decidir per majoria de sis vots declarar guanyador el cartell «Ànima satjoanera», obra de Servera, donar-li el premi de 500 euros.

No és la primera vegada que aquest artista guanya el premi del cartell de Sant Joan, ja que ja ho va fer els anys 1998 i 2009. Servera, que actualment fa classes d’experimentació en gravat i fotogravat a l’Escola Traç de Barcelona, ha guanyat a més altres guardons tant de pintura com de fotografia.

Poesia i imatge

El concurs de poesia i imatge per l’estampa de les festes de Sant Joan va tenir una participació notablement inferior, ja que només es van presentar nou obres, quatre de les quals incomplien les bases i varen ser retirades.

Els vuit membres del jurat van fer una primera votació en la qual van seleccionar dues obres. Finalment van acordar premiar amb 500 euros l’obra presentada amb el lema «Sentits de festa» de la que són autors Marc Florit Gornès (imatge) i Moisés Coll Marquès (poema).

Anteriorment, Moisés Coll Marquès havia guanyat en quatre ocasions el premi de glosa escrita Josep Vivó. Per la seva banda, Marc Florit Gornès va ser el guanyador del concurs de fotografia GOB Menorca 2010.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Guindola
Hace más de 2 año

He deacarregat s’acta i no hi veig cap filleta de 12 anys. Jo flip com sa gent pot esser tant malcriada... Hi sa batlesa, un representant de cada partit i tota la resta 9 son tècnics, profesionals de sa fotografia, de s’art, de sa cuotura i un caixer senyor. Si vols l’any qui ve es jurat seras tú PERE. Si, totsol Pere, i així podras triar es teu certell......

Valoración:36menosmas

per en pere
Hace más de 2 año

Però si van ficar fins a una noia que   no sé si té els 12 anys, això és un jurat qualificat?

Valoración:-24menosmas

Sabatera
Hace más de 2 año

http://www.ajciutadella.org/WebEditor/Pagines/file/sant%20joan/Acta%20p%C3%B3ster.pdf Enllaç de l'acta del jurat, això és el que passa per formar un jurat majoritària ment polític.

Valoración:-18menosmas

Cosa mes guapaa
Hace más de 2 año

Deuu sii aqueet va ser es triaat no vui veure com son ets altres deu meeu

Valoración:-18menosmas

Per en pere
Hace más de 2 año

Deu quin cansat !

Valoración:21menosmas

Hola PERE
Hace más de 2 año

Cada any hi ha crítiques. Es impossible fer un cartell que agradi a tothom. Hi ha un jurat de 14 persones que van votar democraticament. A tú i a molts altres no els hi agrada però a jo i a molts altres si. Has d’acceptar sa derrota ! Sort i ventura !

Valoración:31menosmas

inde
Hace más de 2 año

Hahaha, Pere.

Sou uns cansats!

Hi ha unes bases, hi ha un concurs, hi ha unes normes, hi ha una tria, hi ha tot un procediment legal al darrere. Deixau ja d'emprenyar per un punyetero cartell. Si t'agrada, bé. Si no t'agrada, vos aguantau. Hi ha coses més importants que estar donant sa llauna per un simple cartell.

Foteu oi!!

Valoración:28menosmas

PERE
Hace más de 2 año

Estaria be que el Diari Menorca un dia ens pogués mostrar aquests 23 originals perquè el poble pugui jutjar si aquest cartell es mereixia o no guanyar. Molts l'hem criticat i segurament si veim totes les obres presentades, podrem jutjar encara millor. Ja sabem que les solen exposar, però estaria be que les poguessim veure també pel Menorca.

Valoración:-5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1