Les flors donen vida als carrers de Ferreries

Un any més, centenars de persones visiten el poble amb motiu de 'Ferreries floreix'

|

Valorar:
preload
Les estores, principals protagonistes de la iniciativa

Les estores, principals protagonistes de la iniciativa

18-05-2019 | Manolo Barro

Els aires més primaverals s’estenen aquest cap de setmana pels carrers de Ferreries, les flors adquireixen tot el protagonisme i omplen de color i de vida nombrosos espais, públics i privats.

Un any més, Ferreries Floreix va començar aquest dissabte ben dematí, amb vesins, comerciants i entitats implicats en la instal·lació de les decoracions florals i les estores que, unes hores després, van començar a rebre la visita de centenars de persones. Tot un espectacle per a la vista en espais com els carrers de l’Ecònom Florit, Sant Joan, de la Creu, de Dalt o des Forn, entre molts altres racons.

A Ferreries es combinen les flors de moltes maneres. Una d’aquestes són les estores, unes creacions en les quals col·laboren moltes persones i que proporcionen un aspecte multicolor als carrers. Els visitants contemplen aquests muntatges, que s’acompanyen amb una gran diversitat de propostes més. Per altra banda, durant tot el dia es van fer diverses activitats. Hi va haver actuacions musicals o de dansa, així com diverses exposicions.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

A listilla
Hace 6 meses

Per na Listilla: No res. A Ferreries ho organitzam, montam i desmontam tots es veïns. Així que fes es favor

Valoración:menosmas

A Joan pons
Hace 6 meses

Joan xerra per tu millor....cadascú pot ser l’u que vulgui

Valoración:-7menosmas

ciutadellenc
Hace 6 meses

como cada año la gente de Ferreries nos da una leccion uniendo esfuerzos lo que se puede conseguir Enhorabuena a toda la gente que durante dias y dias dedicais vuestro tiempo a embellecer vuestro pueblo.... seguir asi

Valoración:17menosmas

Joan
Hace 6 meses

Propos fer Sant Bartomeu en grups que van tocar dissabte , seria una xalada

Valoración:14menosmas

is lista
Hace 6 meses

¿Cuanto cuesta toda esta inutilidad de orgías florales-pre-electorales?

Valoración:-24menosmas

joan pons
Hace 6 meses

Bravo per Ferreries...quina enveja::: Només un pero...a una casa a sa zona dedicada a la mar hi havia pancarta de Llibertat presos politics...Que hi fa allá? Tothom es lliure de creure lo que vulgui però allá no hi treia gens ni mica...al contrari, feia es ridicul, com el fan lo que ells anomenen presos politics canviat s´ordre de ses paraules: Politics presos. No sempre s´ordre dels factors no altera es producte...a més a noltros que ems importen. Aquí NO SOM CATALANS INDEPENDENTISTES

Valoración:14menosmas

antonio
Hace 6 meses

EL MILLOR esdevaniment que es fa a ferreries durant tot l any, que atreu gent, i es productiu per es poble,,, el resto fira de artesani, de nadal, divendres d èstiu aso res no val res.. aso de ses flors molt be, sa gent es ingeniosa i amb bon gust,, i els musics molt acertat..bon cap de setmana de flors

Valoración:22menosmas

De ferre
Hace 6 meses

Molt polit es cocert de grups historics de Ferreries, per uns moments vam tornar joves tots els que erem a sa plaça recordant temps pasats.

Valoración:29menosmas

Pescador
Hace 6 meses

Llastima que colcuns mesclesin ous amb Caragols

Valoración:15menosmas

Yo
Hace 6 meses

Precioso!!!!. Y sin gastarse mucho. Con la colaboración de todo el pueblo. Enhorabuena. Ya pueden aprender los demás pueblos, no les llegan ni a la suela de los zapatos.

Valoración:31menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1