Sant Joan 2019

El be dona el sus als actes santjoaners

Els usuaris del Centre Sociosanitari de Santa Rita enceten les activitats més festives

|

Valorar:
preload
Els avis de Santa Rita van conèixer l’anyell que protagonitzarà el diumenge des Be

Els avis de Santa Rita van conèixer l’anyell que protagonitzarà el diumenge des Be

25-05-2019 | CSSR

Al Centre Sociosanitari de Santa Rita han encetat l’ambientació santjoanera fent una visita molt esperada pels seus usuaris. Ha estat al Lloc de Monges Nou, on han estat dels primers a conèixer l’anyell que protagonitzarà el dia des Be.

Els amfitrions de la casa, el caixer pagès de migjorn, Pedro Moll, i la seva dona, na Núria, juntament amb qui serà s’homo des Be, en Santi Cortès, van rebre els avis, els quals, entusiasmats, van poder tocar, fotografiar-se i, fins i tot, donar a menjar a l’animal que prest lluirà, ben blanc i engalanat, els flocs que la família ha elaborat.

La directora del centre, Esther García de León, explicava aquest dijous que durant la visita, els van convidar a berenar i els majors van veure també els cavalls del lloc fent alguns bots. Aquesta activitat és un dels moments esperats de l’any. I és que, recordà, «molts dels usuaris estan molt vinculats al camp i amb la festa i aquests són uns moments especials per a ells».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Fernandez de Alarcon
Hace 8 meses

Esta visita es una mas de las que organiza Santa Rita para distraer y alegrar la vida a los residentes. Tengo constancia de ello, pues mi esposa reside allí, luego son los caballos que van al centro, las excursiones al campo, con silla de ruedas incluidas, las actividades que organiza el centro en cuanto a música se refiere. Todo el personal se desvive por ellos, es una suerte tener un centro asi en Ciutadella. Gracias a todos, gracias Esther, ahora nos queda la piscina....

Valoración:5menosmas

Molt bona
Hace 8 meses

Molt bona per reorganització. Aquestes sortides donen vida.

Valoración:25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1