Sant Joan 2019

Sant Joan ja té els primers cavallers inscrits

El primer dia d’apuntar pagesos i missatges del terme visitaren llocs de la banda nord

|

Valorar:
Moment en què la comitiva per inscriure cavallers era, ahir, a la Torre d’en Quart.

Moment en què la comitiva per inscriure cavallers era, ahir, a la Torre d’en Quart.

Josep Bagur Gomila

Els del lloc de Son Salomó van ser els primers a apuntar-se a la qualcada de les festes de Sant Joan de Ciutadella d’enguany. La comitiva integrada pels dos caixers pagesos del bienni (Pedro Marquès Taltavull de Santa Victòria i Pedro Moll Gelabert del Lloc de Monges Nou), el caixer senyor Julio de Olives i el fabioler Juanlu Gelabert va començar ahir matí la ruta de visites pels llocs de Ciutadella per inscriure els pagesos i missatges del terme.

L’inici va ser per la banda nord i a mitjan capvespre ja duen uns 25 cavallers apuntats, havent passat per llocs com sa Torre Vella, Sant Sebastià, Son Rotger o sa Torre d’en Quart, i fent una aturada a Santa Victòria per dinar.

A la vegada que s’inscriuen per a qualcuna (o totes) les tandes de Sant Joan, se’ls demana també coses com si el 16 de juny rebran es be a la posada i se’ls convoca a la reunió que el proper 9 de juny migdia hi haurà a cas caixer senyor per recordar el funcionament de la qualcada i les possibles novetats d’aquest any.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 29 de mayo en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Bushmills
Hace más de 2 año

Manco ferrys de mallorca i barcelona, que venen a fer turisme de borratxera i fer nossa. No faría falta tants de filtros ni seguretat i tindriem un Sant Joan de dalt de tot. Laura sino t. Agrada pastura.

Valoración:6menosmas

Mahonés
Hace más de 2 año

Sant Joan es la fiesta mas espectacular de España,deberia promocionarse mundialmente y de forma preferente en toda España,puedo comprender que algunos ciudadelanos no les guste la aglomeración de gente pero son solo dos dias y esto puede dejar muchos millones a toda Menorca,hay que ser solidarios,todos los ayuntamientos deben colaborar prestando sus policias locales,toda Menorca se deberia implicar para sentirse orgullosa de estas maravillosas fiestas¡¡todos a San Juan¡¡viva San Juan¡¡

Valoración:1menosmas

bernat
Hace más de 2 año

Es caixer Senyor i es Fabiloer, que passin per tots es pobles de Menorca i apuntin es Policies Locals de reforç. Que bona falta fan.

Valoración:-15menosmas

Laura
Hace más de 2 año

Toc, toc, esteim al 2019... Ja cumensa a ser hora de lliberarnos de aquestes festes machistes, de mal tracta animal y per borrachos. Per molta tradicio que siguin.

Valoración:-51menosmas

Jinete
Hace más de 2 año

No perdegueu es temps, sense policia, no es compleix es plan de seguretat, no hi haurà festes enguany, i si n'hi ha i pasa colque cosa i algú denuncia, durarà poc sa batlesa de batlesa i a nas carrer, perque això comporta penas privatives de llibertat.

Valoración:-21menosmas

paprika wurst
Hace más de 2 año

Ses festes de Sant Joan fossin més solidàries. Molta gent major sense mobilitat no pot gaudir de ses festes. Sa Junta de Caixers , ajuntament institucions han de pensar com apropar encare més i dur Sa Festa a sa gent més desfavorida o a sa gent que per motiu de feina no té temps de viure ses festes. Sant Joan ja fa molts anys que s ha tornat petit. Fa falta un marc de festes més ampli. Carotes que es rompin més s fàcilment, està bé sa idea però també un puzle de carotes i que sigui repartit a sa gent major. Però no repartida per funcionaris o treballadors socials, o voluntaris NO Vull dir repartit, per sa junta de Caixers. i Homo des Bé que SÓN QUI DONEN FORÇA A SA VISITA. SES FESTES AVUI DEIXEN INSATISFETA A MASSA GENT, però sa culpa no és des Mallorquins, sa culpa és nostra que no mos sabem organitzar. S'Homo d' ES Bé també hauria d'arribar a ses urbanitzacions, al ménys a una cada any, per repecta a n'aquestes zones de Ciutadella que també paguen sa Contribució Urbana

Valoración:-41menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1