Sant Joan 2019

Vuit festers i onze festes a Ciutadella

Ciutadella cremarà aquest dissabte vespre el mateix nombre de fogueres que l’any passat en aquesta vigília de Sant Joan

|

Valorar:
Nit de festers l'any passat a Ciutadella

Nit de festers l'any passat a Ciutadella

Josep Bagur Gomila

L’encesa dels festers, aquest dissabte a la nit, quan pongui el sol, encetarà de nou l’ambient festiu a Ciutadella, posant ja el cronòmetre a zero de cara a l’esclat d'aquest diumenge a les dues del migdia a cas caixer senyor. Enguany hi haurà vuit fogueres a la ciutat, enfora de la trentena que va arribar a haver-hi fa uns quants d’anys, però açò sí, els mateixos que el passat 2018. A part, en aquesta nit que enceta ja les festes de Sant Joan a Ciutadella continuen en creixement les festes de carrer, sense foc però amb molta animació igualment; enguany se’n celebraran una dotzena, a places i carrers.

La nit de fogueres és una tradició que aprofiten els bars, associacions o entitats veïnals per obrir les festes de Ponent, que van començar amb el primer toc de tambor i fabiol el Diumenge des Be a Can Sintas. I aquest dissabte vespre se n’encendran vuit, amb les novetats de Temptacions, al carrer Mercadal i de Niki’s+Bananas, al carrer Sant Antoni Maria Claret. Aquest any a més s’afegeixen festes com la que es viurà a un dels carrers més santjoaners de Ciutadella, a ses Roques. Una nit de festers enguany sense una de les actuacions més esperades cada any, la dels ‘Fru-frús’, després de 30 anys. Açò sí, a més de la batucada Esclat o membres de la Banda de Música, els cantaires ‘Feim Poble’ faran els seus passacarrers.

Festes de carrer

Assoc. Ciutadella Antiga - P. Llibertat

Assoc. Ciutadella Antiga - P. Nova

Assoc. Democràtica Jubilats - Camí de Maó

Casino 17 De Gener – Av. Constitució 18

Cercle Artístic - .-Jrn, 19

Bar Reno - P. Artrutx

• Veïns - Sant Jaume

• Veïns - Ses Roques

• Veïns - Glosador Vivó

Grup Folklòric Arrels Ballada - Impremta des Racó

Grup Folklòric Tramuntana - - P. Nova

Temptacions - Mercadal, 38

Festers

Bar S’Oficina – Lepant - C/Bisbe Sever

Calós - Constitució, 57

Cercle Artístic - P. Born, 19

• Veïns - General Morera

Niki’s + Bananas - C/S. Antoni M. Claret, 52

Bar Tramuntana - C/Orient, 77

Bar Reno – P. Artrutx

Temptacions – Mercadal, 38

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

REALITAT
Hace un año

Jo trop que es boni hora de que es ciutadallens començeu a borinà es cul per aturà aquest desgavell que teniu. Teniu que mostra sa trista realitat a nes pares de tots aquest joves que venen de mallorca. Perque no tenen ni idea de lo que passa. Teniu que fer renou, féis una plataforma, cosa!!!!

Valoración:menosmas

Bushmills
Hace un año

A Ciutadella es un fester, res de fogueres. I per Sant Joan sobren 7 barcus diaris i 20000 persones manco. Ja esta be... Fa vergonya lo que veus per es carrer. Pitjor que Magalluf. Tot mus ho han fet malbe.

Valoración:18menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1