Sant Joan 2019

Festa màxima as Born

|

Valorar:
A galop. Julio de Olives ha entrat as Born

A galop. Julio de Olives ha entrat as Born

Javier Coll
A galop. Julio de Olives ha entrat as Born

Puntual. Entrada neta, tot i que al principi el cavall ha fet una reculada. El caixer senyor, Julio de Olives, ha fet entrada a les 18 hores a galop a la plaça des Born, donant inici al primer caragol de les festes de Sant Joan.

Darrera seu també ha entrat a galop el caixer capellà, Gerard Villalonga, i amb els dos a la plaça ha començat a sonar la banda ha començat a sonar la músicar, fent esclatar la música. Ara sí, Sant Joan ja es viu amb la màxima intensitat.

Minuts abans ja eren presents as Born tots els caixers i cavallers, començat pel fadrí. Enguany, però, el caixer senyor ha estat més puntual, ja que l'any passat va entrar as Born 13 minuts abans de les sis.

El caragol ha durat 49 minuts, i la segona de les tres voltes, la que és sense música, ha estat la més llarga, amb 19 minuts. Els 112 cavalls han desfilat fent esclatar tothom amb seus bots.

Un màxim de 26.000 persones han estat presents as Born, segons el recompte oficial. Així i tot, no s'ha hagut de tancar l'accés a la plaça, ja que el límit era de 27.540 persones.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Cabilda
Hace un año

Un altre any sense que s'obri el debat de si les dones han de poder ser caixeres a Sant Joan. Un altre any que "no toca'. Un altre any perdut. Què passa amb la Llei d'Igualtat a Ciutadella?

Valoración:-5menosmas

Xec
Hace un año

A sa tele ib3 no es va poder veure res, sa senyal és patètica i la gent major en gran part no van poder veure les seves festes. Esteim al 2019 casi al 2020 i ancara nam així...

Valoración:12menosmas

Talayo
Hace un año

Pens que a Sant Joan falta gent, jajajajaj, es cavalls no poden ni galopar. Tot vostro, jo faria mes propaganda. I dema mati a plora, toma Klenex.

Valoración:5menosmas

paprika wurst
Hace un año

És igual s'entrada d'es Caixer Senyor, el que passa és que estem venent es Paluas i llocs a empreses de fora i després ens omplim sa boca de beneiteries de què Sant Joan És Lo Màxim. Que si són ses festes del camp.I al final tot acabarà com es Palau de Cas Comte, pura fa(t)chada. Tot és molt polit, tothom brama de emoció per Sant Joan, que si sa creu, que si S' homo d'Es Be, que si Sa Capellana, però vas a missa i sempre veus que hi ha es mateixos, que són els únics que fan que sa festa mantingui sa puressa, sense haver de cridar tant. Tot el de més es confeti de parroquians que només volen sortir per facebook es dia de Ses Festes. Si no vas a missa regularment no celebris Sant Joan amb tanta eufòria. Si els nobles esteis venent es llocs i es Palaus a capital de fora, poseu a un noble estranger si té bona relació amb el camp. Un Sant Joan de molta fa(t)chada. Sant Joan necessita que es protocols es posin a prova i funcionin.

Valoración:18menosmas

Maripuri
Hace un año

la entrada,de las peores que he visto....cómo puede decir entrada neta??? Menos mal que el caballo dominaba màs que el caixer senyor y por éso no ha habido heridos. Y los comentarios de IB3......lo peor de las conexiones!!

Valoración:16menosmas

yo
Hace un año

per jo va esser es caixer que no va sabre entrar ses riendas des cavall les duien amollades per eso es cavall no sabia a on anar,lo de ib3 no te nom

Valoración:14menosmas

paprika wurst
Hace un año

Qué dius tío, Sant Joan sempre sempre DDDT,#dedaltdetot Sant Joan Uber alles, Sant Joan Non Plus Ultra

Valoración:-10menosmas

sanjoaner
Hace un año

FATAL s entrada del caixer senyor, I DESPRES ELS 2 "comentaristes" de ib 3 diguen si s haura de plantetjar fer un passadis per s èntrada as born, quin ridicul per part seva,, sempre s ha fet aixi, pero es jinet hagues estat bo, no hagues tingut cap problema per entrar... ah... aço deuen esser ses inventades 26ooo persones que hi havia, diuen ells, que feien nosa.. patetics els seus comentaris

Valoración:34menosmas

Andreu
Hace un año

Una entrada de ses més flaques que s'han vist

Valoración:42menosmas

joan
Hace un año

Quina entrada més lletja des caixer senyor

Valoración:51menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1