Sant Joan 2019

Un acomiadament a tot color

Un any més, els focs artificials llençats des de la Punta Prima de Son Oleo van posar el punt i final a Sant Joan

|

Valorar:
Menys és més. A menor altitud, major reflex en l’aigua. Aquesta va ser l’aposta dels responsables de l’espectacle des d’una mica més d’una dècada, Pirotècnia Lluch, per acomiadar les festes de Sant Joan 2019

Menys és més. A menor altitud, major reflex en l’aigua. Aquesta va ser l’aposta dels responsables de l’espectacle des d’una mica més d’una dècada, Pirotècnia Lluch, per acomiadar les festes de Sant Joan 2019

Josep Bagur Gomila

Si hi ha una cita assenyalada cada 25 de juny a Ciutadella, per no dir l’única de l’agenda d’actes, aquesta és la dels focs artificials. Una tradició amb la qual la ciutat va complir aquest dimarts a la nit un any més gràcies a la pirotècnia que es va llançar des de la Punta Prima de la urbanització de Son Oleo, un espectacle similar al dels últims anys, tot i que amb alguns matisos.

Canvis que van obeir, en gran part, al compliment d’una normativa que afecta l’emmagatzematge dels focs i que principalment es va traduir en la utilització de cartutxos d’un calibre inferior. Més enllà d’aquests detalls tècnics, la cita va ser, com acostuma, tot un espectacle que centenars de persones van gaudir des del passeig marítim.

Una intensa sessió de llum, color i so que es va perllongar durant un quart d’hora aproximadament, i que en la línia dels últims temps va apostar per uns focs de menor altitud per guanyar intensitat a través del reflex al mar.

Prop de 75 quilograms de pirotècnia que van esclatar al cel de Ciutadella per acomiadar Sant Joan 2019 amb magnificència i amb la vista posada ja en 2020, per a quan els responsables dels focs ja avancen que l’espectacle serà més gran.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

mamá
Hace más de 2 año

12 minutos ni a tope, así los conocemos a nuestros encargados de Ciutadella! Los que decís que no, o no lo habéis visto o estáis ciegos de amor recordado, lo siento

Valoración:-1menosmas

Para menorquin
Hace más de 2 año

Soy de ciutadella, y amo estas fiestas, pero también me gustan las de los otros pueblos, y las respeto igual...cuando aún no era mamá, estaba esperando al sol a nes caragol d'es born, un buen rato antes y nunca me he quejado, luego además, los hombretones me pasaban por delante y por arriba y y tampoco veía nada, pero sabes que? Al año siguiente volvía un rato antes a guardar sitio, así que, a lo mejor eres tú quien no amas estas fiestas. Ah, eso de que no saltan los caballos, tampoco te lo compro. Fins l'any qui ve sant Joan!

Valoración:10menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 2 año

¿I els temes que s'han d'aclarir ja queden per l'any que ve, o ara que ha passat Sant Joan és quan se n'ha de xerrar i aclarir-ho? ¿Voleu exemples de coses a aclarir? Posar qualque norma per poder venir aquests dies (p.e. si no tens un lloc on estar i dormir, ni pujar al vaixell) Els menors sense anar acompanyats DELS PARES (un major "qualsevol" no serveix) No vendre alcohol als menors... Què n'hi ha de coses a xerrar... Referent a aquest tema molt encertada la vinyeta den Gustau Liz de fa un parell de dies... ¿Cavalls? Els importen poc els cavalls. Si vols fer "botellón" no és necessari venir a Ciutadella.

Valoración:23menosmas

Ciutadella
Hace más de 2 año

Menorquín, no sé d,on te treus que es cavalls no boten. Has vingut qualque vegada? Cadascú s,estima ses seues festes i per què no hem d,estimar ses dels altres pobles? tot hi cab dins es cor si un vol. No hi ha per a què haver de tirar baix ses festes d,altres per alabar ses pròpies.

Valoración:24menosmas

Loren
Hace más de 2 año

Menos mal que s'acabat, JA ERA HORA..!!!

Valoración:-7menosmas

ciutadellenc
Hace más de 2 año

Los fuegos son un auténtico desastre, más valdría que lo acumularan en 5 minutos que 15 esperando una eternidad entre trueno y trueno.

Valoración:13menosmas

Bruts de verga, feis oi!
Hace más de 2 año

Mentes en Carlos de "per la mar viva" fa net de plastics i porqueria la mar, s'ajuntament l'embruta...sabeu sa merda q generen es focs artificials? Jo si pq colque any hi he anat a fer net alla on es tiren...quina vergonya i quina hipocresia més grossa....anau a la me...da!

Valoración:18menosmas

Menorquin
Hace más de 2 año

Hay que ver como los ciudadelanos viven y sienten sus fiestas,pero deberian comprender que los demas pueblos de Menorca sienten exactamente lo mismo con la diferencia que hay menos masificacion de gente y se disfrutan mucho mas,espectacular es Born pero era un sufrimiento de calor si no estabas en primera fila a los caballos apenas se les podia ver porque en Ciutadella en comparación con los otros pueblos apenas saltan,mucha capadeta y poca cosa mas,en fin Sant Joan es lo que es para lo bueno y para lo malo.una cosa no se puede negar son unas fiestas de dalt de tot.

Valoración:-25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1