Sant Joan 2019

Un cavaller de Sant Joan, ingresado en la Clínica Menorca con fractura de tibia

|

Valorar:

Bep Enrich, cavaller de Sant Joan, de 66 años de edad, permanece ingresado en la Clínica Menorca de Ciutadella debido a una caída que sufrió en la noche del pasado día 23 cuando formaba parte de la qualcada de las fiestas.

La caída se produjo al paso por la Plaza de Ses Palmeres al regreso de Sant Joan de Missa cuando el caballo se giró, patinó sobre el asfalto y se fue al suelo. La pierna del cavaller quedó atrapada bajo la zona costal del animal con la mala fortuna que cuando el equino intentó ponerse en pie volvió a patinar y golpeó de nuevo sobre la pierna de Bep Enrich.

El cavaller padece una fractura de tibia debido al accidente de la que será intervenido este jueves en la misma clínica.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace más de 2 año

Per Eva i Paqui, jo també hi era i el cavaller va fer lo mateix que fan molts que es "arronssar" per desfer un bon grup de gent que cantatava i botava allà enmig (com fan molts d'aqui), tu trobes que s'ha policia a d'anar a desfer grups de gent que boten i salten perqué estan contents? son "adivinos" i podrien preveure que allò passaría?, que no hi havia també moltes avellanes al terra? mala sort i em sap greu pel cavaller, després dirieu que son repressius, etccc .. també sería polit sentir a dir que sa policia local hi era ben aprop i el va aixicar tot d'una i se'l va endur d'enmig, però clar , es sa policia local i com no pot ser d'altre manera, sempre s'ha de criticar, faci el que faci. Ja està bé, jo desde la distància que veig Sant Joan he de donar s'enorhabona a aquest colectiu que durant les festes fan molt i no es veu, o millor dit no ho voleu veure n'hi apreciar, però sempre hi son.

Valoración:5menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 2 año

Amb tot el que està passant i tot el que s'està contant sobre Sant Joan a Ciutadella, arribarà el moment que la mateixa festa morirà d'èxit i n'hi ha que no ho volen admetre. Revisem tots els comportaments... i no pensem que només es porten malament els qui són de fora, perquè n'hi ha d'aquí que també en volen una maneta...

Valoración:15menosmas

Cristina
Hace más de 2 año

Jo ho vaig veure i com diu n' Eva va caure per culpa d' un grup de gent que celebrava sa victòria del Mallorca, va ser patètic. Personalment ho vaig viure amb un sentiment d' impotència i ràbia a la vegada de veure fins a quin punt s' està arribant i si no ens movilitzam per sercar solucions seguiran passant coses com aquestes maleuradament.

Valoración:15menosmas

Bel
Hace más de 2 año

Jo si que ho vaig veure i no eren 50, eren un grup de més de 100 o 150 persones desfilant pes camí de Maó fins sa plaça de ses Palmeres cridant per sa victoria del Mallorca dificultant es pas des cavalls i ningú els va aturar i açò que allà hi havia fins i tot "antidisturbios" no es van pendre mesures per evitar aquesta situació que va provocar aquest accident.

Valoración:18menosmas

Paqui
Hace más de 2 año

Molt d acord amb n'Eva. Jo no ho vaig presenciar , si un quants dels meus familiars i pel que em van explicar és molt trist que haguem de viure fets com aquests i haguem arribat a n aquest punt. Esper que sa policia quan vegi una situació així actuï i prenguin mesures més ràpidament. Ànims per el cavaller i per la seua família.

Valoración:25menosmas

Eva
Hace más de 2 año

Perdonau, però no va caure, el van fer caure un grup de 50 energúmens celebrant la victòria del Mallorca que no deixaven passar la qualcada. Ell es va veure obligat a arronsar per poder passar i el cavall va llenegar amb les potes de darrere. Tot d'una el van socórrer un grup de policies, jo me deman si aquests policies no veien l'actuació negligent i malintencionada d'aquest grup de mallorquins i no els haurien pogut dissoldre abans de que passés una desgràcia, com així va ser.

Valoración:39menosmas

llàstima
Hace más de 2 año

Molt d'ànims Bep !!!

Valoración:54menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1