Campaña publicitaria La Menorquina 2019. “Bienvenidos a Antes”. | Youtube: La Menorquina 1940

TW
6

Amb una nova campanya de comunicació, «Bienvenidos a antes», i després d’anys pràcticament desvinculada de l’Illa més enllà del seu nom, la marca de gelats La Menorquina, ara integrada a Farga Group (també amb Farggi com una de les marques), està recuperant les seves arrels i orígens, amb una picada d’ullet a Alaior i a Menorca en el seu darrer spot publicitari.

L’anunci ha estat gravat íntegrament a Menorca, concretament a la platja de Son Bou d’Alaior, municipi on la marca La Menorquina va néixer quan Fernando Sintes, l’any 1940, fundà l’empresa de gelats.

En aquest spot, i segons s’ha destacat des de Farggi La Menorquina, una de les intencions és «posar en valor l’origen i la tradició d’una de les marques gelateres més conegudes a nivell nacional». Els seus protagonistes parlen de la seva relació «amb els gelats de tota la vida», fent referència al seu procés d’elaboració artesanal, a la «senzilla forma de demanar-los pel seu gust» i al «record màgic que els transporta als moments més tendres de la seva infància», amb el missatge de La Menorquina d’oferir «tot allò bo d’abans».