Sant Jaume 2019

Unes emocionants corregudes posen el punt final a un gloriós Sant Jaume

Una vintena de cavallers van participar en la competició abans del darrer toc

| |

Valorar:
preload
Menorca Javier Festes Sant Jaume corregudes Es Castell

Un espectacular moment de la cavalcada dels genets durant les carreres que tanquen les festes

Javier Coll

Les corregudes al carrer des Port van ser el colofó als actes del segon dia festiu des Castell, amb un total de 25 cavallers inscrits. La competició es va desenvolupar sense incidències i entre l’expectació de nombrosos assistents, passades unes poques hores de descans després de la celebració del jaleo i la tradicional beguda de caixers a la sala de plens de l’Ajuntament.

Després del sorteig els genets van cavalcar per parelles, sent els guanyadors de les curses els següents cavallers: Tolo de la Puerta (1), Aarón i Javi empat (2); Dani Sintes (3); Pili i Joan M. empat (4); Aarón (5); Marina (6); Javi (7); Dani Sintes (8); Selmo Salort i Joan Camps, empat (9). Tots ells van rebre una canya verda com a guanyadors mentre que la cullereta de plata, com a record de la seva participació a les corregudes de les festes, va ser lliurada a tots els inscrits.

Una vegada finalitzades les curses, la comitiva es va dirigir de retorn a l’Ajuntament per a acomiadar el caixer batle i el fabioler –que ahir va ser el jove Vladislav Pau Febrer–, qui va tocar el darrer toc de fabiol. L’emocionant punt final a un gloriós Sant Jaume.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Maria
Hace un año

PERE a És Castell no imitam a ningú. Fa anys que correm i no té res a veure amb Sant Joan. Estaría bé q t informéis o vinguesis a veure-les.

Valoración:menosmas

PERE
Hace un año

No hi ha res pitjor en una mala imitació... Ara s'ha de córrer per semblar Sant Joan.... No som de Ciutadella i me pareix un desastre..

Valoración:7menosmas

Sempre Castallufa
Hace un año

Unas festes de dalt de tot

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1