24 hores de braçades solidàries

Prop de 200 persones van participar de la marató de natació organitzada per Aspanob

|

Valorar:
preload
Menorca Es Mercadal / Gemma Andreu / ASPANOB / 24 horas natacion

Prop d’unes 200 persones, de totes les edats, van ser partícips d’aquestes 24 hores de natació solidària organitzada per l’Aspanob a la piscina municipal des Mercadal

Gemma Andreu

Un altre èxit de convocatòria el de l’Associació de Pares amb Nins amb Càncer de Balears (Aspanob). Prop de 200 persones van contribuir a complir l’objectiu que l’entitat es proposa aconseguir cada any, des de fa catorze: un dia sencer de natació solidària.

Un total de 190 nedadors, de totes les edats, van nedant entre les cinc del capvespre de divendres i les cinc del capvespre d’aquest dissabte. Els participants podien escollir nedar durant cinc, deu o quinze minuts i, així, durant aquestes 24 hores, la piscina municipal des Mercadal no va estar buida ni un sol moment.

Tot i això, des d’Aspanob expliquen i, a la vegada, agraeixen que, durant les franges horàries més complicades, els nedadors professionals o esportistes nedessin durant un període de temps més llarg. Per exemple, Raúl Riudavets va nedar una hora i mitja durant la matinada de divendres i, com ell, un grup del parc de bombers de l’Illa. «Ens cobreixen les hores més delicades», explica la delegada d’Aspanob a Menorca, Joana Torres.

Ara bé, no són els únics que es van remullar durant aquestes 24 hores. Torres explica que hi va haver col·lectius de tota mena. Des de gent gran fins a grups de diversitat funcional. «Gràcies a la participació de tots ells aconseguim assolir el repte any rere any. La gent respon i estem molt agraïts», afegeix i se’n recorda del Centre de Dia de s’Auba o del Club de Piscina Municipal des Mercadal. La jornada, la van tancar, amb alegria tots els fillets i filletes que integren l’associació.

Per altra banda, fora de l’aigua es van realitzar tota classe d’activitats. Van tenir lloc sessions d’aquafitness, barbacoes, actuacions musicals i, fins i tot, una festa d’escuma. Pel que fa al menjar, Joana Torres indica que tot ha estat aportat de manera voluntària per 160 sponsors.

A part, també es van fer rifes o una tómbola, amb l’objectiu de recaptar fons per l’associació. Tot i això, Torres recorda que el més important d’aquesta iniciativa, no són els diners, sinó la consciència, la difusió i les mostres de suport i solidaritat cap a Aspanob.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Capitan Tan
Hace un año

Suscribo los comentarios, mucho ruido bien entrada la madrugada, mal descanso y yo no tengo vacaciones. Me parece que una buena causa, no tiene que estar reñida con el descanso de los vecinos, somos trabajadores y necesitamos descansar.

Valoración:-1menosmas

Es torrent de Mercadal
Hace un año

Sa música va acabar a les cinc i mitja del mati,no dixan dormi al veinat

Valoración:-2menosmas

toni
Hace un año

gran iniciativa com sempre de sa gent de aspanob... ara nomes falta que ses administracions lis donin lo que lis toca de ajuts economics , perque segons tenc entes , van amb retras y molt!!!!!!, menos fotitos y postureo srs politics y mes cumpli lo promes

Valoración:-2menosmas

Mercadal
Hace un año

El tema del descanso en Mercadal deja mucho que desear.. Invito a gurugu a vivir en cualquier piso de la plaza Pere Camps con los dos bares Gurugu y Saboy con sus terrazas al aire libre sin ningún control de ruidos de música y gente o Plaza Constitució con sus conciertos semanales organizados por restaurantes de la zona.. A esto podemos sumar la poca empatia de la gente cuando a altas horas de la noche se pasea por el pueblo a grito pelao.. Sinceramente, se favorece siempre a los empresarios y a los veraneantes sin preocuparse en absoluto del descanso de los vecinos del pueblo.. Una pena!!

Valoración:0menosmas

gurugu
Hace un año

muy buena iniciativa pero por otro lado a las 2 de la madrugada la música estaba muy fuerte no dejando dormir a los vecinos

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1