Sant Cristòfol 2019

Més festa gran as Migjorn

Les festes s'han acabat amb un darrer i espectacular jaleo

|

Valorar:
Festes de Sant Cristòfol 2019 Es Migjorn

Festes de Sant Cristòfol 2019 Es Migjorn

Josep Bagur Gomila
Festes de Sant Cristòfol 2019 Es MigjornFestes de Sant Cristòfol 2019 Es MigjornFestes de Sant Cristòfol 2019 Es MigjornFestes de Sant Cristòfol 2019 Es Migjorn

Més calmat, no tan massiu, però més festa que mai. Aquest diumenge Es Migjorn ha viscut el seu segon i darrer jaleo de les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes, que ha culminat amb l'entrega de les canyes.

Ja a les 8, la mai inesgotable Banda de Música des Migjorn ha tornat a sortir de nou per a despertar tots els veïns del poble amb la Diana. Una hora més tard, ha estat el torn per als caixers, amb l'inici del replec, a càrrec de la fabiolera. Tots els caixers han anat cap al Saló Verd, on han davallat dels cavalls i han seguit a peu el camí cap a l'església, on s'ha celebrat la Missa de Caixers amb solemnitat.

Cap a les 12, tot estava a punbt a sa Plaça, per a començar el jaleo. Amb un sol de justicia, a poc a poc s'anava arreplegant més gent, fins que a la darrera volta, la de les canyes, ja eren ben plena i tothom botava al ritme de la música d' "El Maniquí", cap a les tres.

Les festes han transcorregut sense incidents importants.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

TONI
Hace un año

Les festes encara no shan acabat a Es Migjorn. Avui dilluns hi ha el jaleo d'ases al vespre i esta molt animat. Demà si que sacaben pero avui no.

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1