Sant Llorenç 2019

La imatge de Sant Llorenç ja és a Alaior

|

Valorar:
Menorca javier coll festa Sant Llorenç de Binixems Alaior Menorca javier coll festa Sant Llorenç de Binixems Alaior

Menorca javier coll festa Sant Llorenç de Binixems Alaior Menorca javier coll festa Sant Llorenç de Binixems Alaior

Javier Coll
Menorca javier coll festa Sant Llorenç de Binixems AlaiorLa imatge es va traslladar a Alaior després del replec animat per la banda

La imatge de Sant Llorenç és des d’ahir capvespre a Alaior, o el que és el mateix, tot és ben a punt perquè el cap de setmana que ve es celebrin els dies més grans de les esperades festes patronals d’Alaior. En el seu desplaçament des de l’ermita de Sant Llorenç de Binixems, la imatge va ser acompanyada per la música de la banda, un grup de cavallers i un considerable nombre de persones que volen ja començar a agafar el ritme de la festa.

A l’ermita es va fer el tradicional replec, en què els cavalls van tenir oportunitat d’assajar i preparar així els jaleos. Després del recorregut, l’animació es va traslladar al poble, a sa Plaça, amb l’actuació de la banda i la convidada, ja al vespre, del caixer batle del bienni, Cristòbal Marquès. Els diferents actes van anar acumulant un sensible retard, una mica menys de mitja hora, però no era en absolut un dia per mirar el rellotge. En tot cas era un dia per mirar el calendari i observar amb alegria que falten ja ben pocs dies perquè arribin el pregó, els jaleos, les carrosses, i tot allò que bé saben.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.