Representants de l’equip de govern i l’oposició van presentar ahir el programa

TW
0

A Sant Lluís ja es comença a respirar l’ambient de les grans ocasions i aquest divendres, sota les aspes del Molí de Dalt, es va presentar el programa de les festes de Sant Lluís i Sant Lluïset 2019, que s’allargarà des del 14 d’agost fins a l’1 de setembre, i inclourà una cinquantena d’actes.

Enguany, els gegants de Sant Lluís, na Maria i en Lluís, tindran un protagonisme especial, ja que celebren el seu 30è aniversari. És per això que s’ha convidat a quatre colles geganteres, que arribaran des de Vila-real, Alcúdia, Reus i Sant Llorenç des Cardassar. En total, pels carrers del poble desfilaran fins a 30 gegants. A més, na Maria i en Lluís seran els encarregats de pronunciar el pregó infantil, i també protagonitzen la portada del programa de festes.

Les festes més populars

Noticias relacionadas

Durant la presentació, la batlessa Carol Marquès va anunciar que la regidora Naomi Toomey serà la caixera batlessa d’enguany, i va explicar que la que fou la primera dona regidora de l’Ajuntament i primera caixera batlessa de tot Menorca, Joana Pons Marquès, serà l’encarregada de fer el pregó. En aquest sentit, va destacar «l’esforç d’aquelles persones que han contribuït a avançar cap a la igualtat».

Per la seva banda, la regidora de Festes, Débora Marquès, va destacar que enguany tindran lloc fins a set sopars de germanor, que comptaran amb actuacions musicals finançades pel consistori.

Entre els actes previs a les festes, destaca la White Party, el 14 d’agost, i la sisena edició de la Cursa Nits de la Lluna Plena, que se celebrarà el 15 d’agost.

Paelles, tornejos d’escacs i de tenis taula, activitats per als més petits i una travessia nedant des de Biniancolla fins a Punta Prima serviran per escalfar motors fins al pregó de les festes, el 23 d’agost, que donarà pas als dies grans i als actes més tradicionals i esperats.