Festes de Gràcia 2019

Aquest és el cartell de les festes de Maó d'enguany

L'Ajuntament ha presentat el cartell de les festes, que és obra de la jove il·lustradora Marina Pons Wolff

|

Valorar:

L’ombra d’un fabioler i la seva somereta projectant-se en les acolorides rajoles del terra d’una típica casa del centre de Maó. Aquesta és la imatge del cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia d’enguany, obra de la il·lustradora i dissenyadora gràfica Marina Pons Wolff, per encàrrec de l’Ajuntament de Maó.

Original, diferent, elegant... eren alguns dels adjectius que s'han dedicat a aquesta invitació gràfica a les festes de Gràcia que porta per títol «Llum de festes»

Marina Pons Wolff ha explicat que quan el batle li va demanar que fes el cartell, la primera idea que li va venir al cap va ser la que finalment ha quedat plasmada. Tanmateix va considerar unes altres quinze opcions, però sempre tornava a la primera perquè era «senzilla i deia el que jo volia dir».

El cartell, segons la il·lustradora, «transmet la idea de com la festa entra dins de les cases i dins del cors de la gent». També posa en valor el paper del fabioler i de la música a Gràcia, tot recordant que el primer toc de fabiol és un dels moments de més emoció de la festa. La imatge transmet també la relació entre l’arquitectura de Maó i les festes de la patrona de la ciutat.

Menorca Javier Coll Ajuntament Maó presentacio Cartell Fesfes de Grac

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Lleó
Hace un año

Benvinguts a les festes de Maó, ni Sants ni punyetes. Visca les festes de la "capital de Maó".

Valoración:2menosmas

Oi
Hace un año

Fa més de mig segle eren ses festes de 'Nuestra Señora de Gracia' també de 'Virgen de Gracia', després van ser 'Mare de Déu de Gràcia' i ja fa més de vint anys que li diuen 'Festes de Gràcia'; excepte quan governa el PP, que per tornar 20 anys enrere ho troba bé, però 50 anys ho troba massa. No escolt tanta polèmica quan sa gent es refereix a n'es "Carrer de Gràcia" i és exactament lo mateix. Tornau a n'es segle XXI !!

Valoración:3menosmas

Goy
Hace un año

No sé si será diferente, original y elegante. Va en gustos....lo que si sé es que parece no tener en cuenta los elementos tradicionales y propios de la fiesta de Maó....para la próxima que aparezca un señor vestido con pieles de cordero... Por cierto las fiestas también han cambiado de nombre.... Se imaginan que las de Ciutadella se llamarán a partir de ahora Las fiestas de Juan.... Que absurdo y patético y eso que soy atea, pero me resulta tan ridículo

Valoración:4menosmas

Mónica
Hace un año

Sembla que sa naturalesa humana és queixar-se. Que si es nom, si es cartell, si es fabiol. Uf, cada any teniu sa mateixa història...

Valoración:0menosmas

Saltra
Hace un año

Castellufa, per donar-te-les de "solidari" el que fas es jutjar a una bona part de noltros des del desconeixement absolut. Tu que saps si atenem als malalts i als necessitats? Segon, jo tota sa meva vida he sentit a la meva àvia dir Festes de la Mare de Deu de Gràcia. A ca meva, sempre. No mos fareu dir - li el que agradi a l'esquerra de torn. I tercer, el cartell ha estat per encàrrec? ha estat sotmès a concurs públic? Per quants doblers ha sortit?

Valoración:7menosmas

Lógica
Hace un año

Per qui venvui d'afora, això es un senyor panxut fumant.

Valoración:-25menosmas

FESTES DE LA VERGE DE DEU DE GRACIA
Hace un año

HORROROS¡¡¡¡¡¡

Valoración:-30menosmas

Per es castellufa
Hace un año

Al sediento se le da de beber, no de comer. A veure si estem atents al que feim !!

Valoración:10menosmas

resignado
Hace un año

visto lo visto otros años, no está mal

Valoración:14menosmas

yoel
Hace un año

no som de Mao, pero sa veritat qu el trob molt poli¡¡¡

Valoración:39menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3