Sant Bartomeu 2019

A Ferreries també renten el be per Sant Bartomeu

L'animal es rifa al ball de caixers que es celebra després del pregó

|

Valorar:

Sant Bartomeu 2019: Sa rentada des Be

Youtube: I JA DUEN SA BANDERA

A Ferreries, el be també és un animal protagonista de les festes. No com a Ciutadella, sinó d'una altra manera. I és que durant el ball de caixers, que es fa al carrer Nou el dia 22, després del pregó de les festes de Sant Bartomeu, és tradició que es rifi un be. Els doblers que es recullen són destinats a les despeses dels caixers.

L'animal és posat per la junta de caixers. Dies abans es reuneixen amb familia i amics i el fan net, amb alegria i ambient de festa. Enguany l'acte es va celebrar aquest diumenge al lloc d'Es Calafat, d'on és pagès el caixer pagès, Enric Barber, com es pot veure a aquest vídeo del canal 'I ja duen sa bandera' d'en David Caules. També hi van ser el caixer batle, Vicent Coll, els germans José Luis Martí i Pedro Martí, caixer sobreposat i caixer casat respectivament; i la fabiolera, Andrea Bosch.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

ruben
Hace un año

una cosa es rifa i un be i s`altre fer.lo net i fer-ne publicidat,,, fer net es be esta be clar que si,, despres es que li toqui a sa rifa ja el te net... pero fer-se una foto, per sortir as diari,, crec que es excesitiu i fora de test..

Valoración:-2menosmas

Tomeu
Hace un año

Estimats Ciutadellencs, lo que heu de fer és quedar a a ca vostra, davallar de s, ase i sobretot aprendre a respectar. Sant Bartomeu és sa nostra festa I a diferencia de Sant Joan lo que sí tenim a Ferre és que tothom és benvingut... Mai sentireu cantics xenofobs I xovinistes tipu: maones es qui no boti, no en volem cap q no sigui d'aquí, no volem catalanes no volem mallorquines... Gran festa!!!

Valoración:2menosmas

Bing
Hace un año

Cada any venc De Mô a Ferreries per Sant Bartomeu. Són unes festes collonudes, igual que sa seva gent. Es cabildos que sempre bramau per no res no feis cap falta.

Valoración:-1menosmas

Animalisy
Hace un año

Deixau els animals tranquils, semblau prehistòrics.

Valoración:-9menosmas

Dona
Hace un año

Ses dones només surten a segona fila, a Ses fotos i repartint ensaimada, tanta diferencia no n'hi veig....( tenim feina per fer encara a tots es pobles) Un parell de Ciutadella donant instruccions...(patètic) deixau de filmar-ho tot perquè entre tants d'ulls només veim es defectes. Cadascú fa sa festa a sa seva manera si tothom s'ho passa bé. Visca Sant Joan i visca Sant Bartomeu.

Valoración:17menosmas

Ciutadella69
Hace un año

Jo som ciutadellenque i sant Joanera, però me sap molt de greu que hi hagi que es creguin que tots pensam com aquets que critican ses festes des altres pobles de Menorca, sa meua família i jo, sempre que podem mus agrada anar a disfrutar de totes ses festes, perquè a totes hi ha cavalls i en totes sa gent tenen ses metexes ganes de disfrutar i fer festa. Respectant a tothom per favor, que de vegades semblam fiets petits!!!! Bones festes de Sant Bartomeu!!!!

Valoración:38menosmas

Tenim fabiolera
Hace un año

A ferreries evolucionam homes i dones tots som iguals. I n'esteim moolt orgullosos i orgulloses.

Valoración:2menosmas

Protesta
Hace un año

Jo, com a senyal de protesta, crec que lo millor que podem fer és ciutallencs és no anar a Sant Bartomeu aquest any i si l any que ve ho tornen a fer, millor anar hi mai més. Jejeje

Valoración:-19menosmas

...
Hace un año

Trob que a Ciutadella, us podriem copiar es concurs des pinyol d'oliva!

Valoración:15menosmas

Xineta-panxa roja
Hace un año

Potser s'han copiat coses de st Joan, però per sort a Ferreries fa anys que ses festes evolucionen i surten caixeres!!!Pets guardians de ses tradicions Sant Joan ja és hora que vos fegueu net es llombrígol!Bones festes

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3