TW
0

Sant Lluís ha viscut un segon i darrer jaleo molt animat. A les 15 hores, la Qualcada que ha participat en el jaleo d'enguany s'ha acomiadat, mentre la bulla es concentrava pel Pla de Sa Creu.

I és que la festa aquest diumenge ha començat de bon hora. A les 8, els petards i les campanes de l'església s'han encarregat d'anunciar l'arribada del dia gran festiu. A primera hora els protagonistes han estat els gegants, en Lluís i na Maria, que enguany, com que fan 30 anys, estan acompanyats per les colles de Sant Llorenç des Cardessar, Alcúdia, Vila-real (València) i Reus (Catalunya) per fer més festa que mai. Amb els músics de l'Agrupació Musical de Maó, han recorregut els carrers del centre del poble.

Noticias relacionadas

Mentrestant, la Qualcada tornava a desfilar pel poble. Amb el fabioler al capdavant, en Jordi Orell, s'han arreplegat tots els caixers que en formen part. Passades les 10 del matí entraven a l'església de Sant Lluís per a celebrar la Missa de Caixers.

Després, han tornat a pujar damunt el cavall per a començar el jaleo, cap a les 11.30 hores. A poc a poc s'afegia més gent al Pla des Rector, fins que després de la segona volta, ha començat la de les canyes, abans de les 14 hores. Tothom ha tingut el seu premi, la canya verda amb cullereta de plata, mentre la música d' "El Maniquí" feia desbordar d'alegria als assistents.