Festes de Gràcia 2019

La Fira Gastronòmica obre portes a s’Esplanada

El mercat de les festes de la Mare de Déu de Gràcia va obrir enmig d’un gran ambient i una bona afluència de públic

|

Valorar:
La Fira Gastronòmica de les festes de Gràcia va obrir ahir les portes.

La Fira Gastronòmica de les festes de Gràcia va obrir ahir les portes.

Javier Coll

La Fira Gastronòmica de les festes de la Mare de Déu de Gràcia va obrir ahir les portes a la plaça de s’Esplanada de Maó enmig d’un gran ambient i una bona afluència de públic, que a mitja tarda ja omplia tot l’espai entre les parades. L’edició d’enguany compta amb una vintena de parades, tres d’elles de Menorca i la resta vingudes de fora l’Illa, que conformen una proposta àmplia i variada, que romandrà oberta fins al dilluns.

Parades
La principal novetat de l’edició d’enguany és una pulpería, que se suma a les parades de formatges de Moià, embotits de Girona, salses picants i olives de Mallorca, formatges artesans de Terol i Càceres, i empanades i productes de Galícia. La fira també ofereix la imprescindible oferta de patates artesanes, crepes i dolços per als més petits. Entre els paradistes, molts dels quals vénen des de fa anys, l’ambient era d’optimisme davant la bona resposta de locals i visitants.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

currante
Hace un año

@Viva Villa ¡¡ Si, doble pagais, seguro. Y voy y me lo creo. Que risa

Valoración:1menosmas

Viva Villa ¡¡
Hace un año

los inspectores de trabajo iran...porque trabajan en DOMINGO O FESTIVO y el resto de mortales tenemos que pagar doble a los empleados....??

Valoración:2menosmas

Ido si
Hace un año

Los inspectores de sanidad irán a visitarlos?

Valoración:3menosmas

Demanaria
Hace un año

Son productes de fora i res que no hàgim vist abans. No acabo de veure lo de fira gastronòmica per les Festes. Són venedors independents i no hi ha cap lligam gastronòmic entre els seus productes. També venen per que han rebut subvenció per venir? No ho sé del cert però deien que els de la fira del mercat medieval de fa anys els pagàvem noltros per que vinguessin, com qui paga a un cantant per un concert public. Costa de creure que ses ventes de quatre dies donin per guanyar si has de pagar bitllets i transportar tots els productes. M'agradaria una fira gastronòmica de productes artesanals de Menorca amb facilitats per ells en permisos.

Valoración:6menosmas

Papeles papales.....
Hace un año

Esto es VERGONZOSO..a los locales abiertos y establecidos todo el año se les exige toda clase de ESTUDIOS, PLANES DE SERGURIDAD Y SALUBRIDAD, MEDIDAS SEVERISIMAS SANITARIAS y....llegan estos señores y MONTAN LA PARADERTA DE COMIDA en medio de la calle sin control alguno......Hasta que no ocurra alguna desgracia no pararan...luego todo el mundo escurrirá el bulto. Bones Festes...pero jo no hi mangare res..!!!

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1