Festes de Gràcia 2019

Maó té ganes de festa

Aquest matí s’ha celebrat el tradicional berenar de caixers i el pregoner popular recorre el poble per anunciar l’inici de les festes

|

Valorar:
Gemma Andreu
Menorca Mao / Gemma Andreu / fiestas de gracia / mañana dia 07Menorca Mao / Gemma Andreu / fiestas de gracia / mañana dia 07Menorca Mao / Gemma Andreu / fiestas de gracia / mañana dia 07Menorca Mao / Gemma Andreu / fiestas de gracia / mañana dia 07

Maó s’ha despertat aquest dissabte amb ganes de festa. Amb ganes de viure els seus dies gran de la Mare de Déu de Gràcia.

Els actes han començat de bon matí, amb el berenar de caixers, al Camí des Castell de Dalt. Després devers les 10 del matí el pregoner popular ha sortit de l’Ajuntament de Maó, per recórrer la ciutat i anunciar l’inici de les festes.

Mentre anava passant el matí, la bulla es començava a sentir per tots els racons de la ciutat, sobretot a partir de les 11.30 hores quan ha tingut lloc el passacarrers amb el Bon Ball Tenim.

Ja serà el capvespre quan el protagonisme l’agafin els cavalls, amb l’inici del replec, devers les 16’30 hores, quan el fabioler vagi a cercar la caixera fadrina i el batle li lliure la bandera. Es preveu completà el replec passades les 17 hores, quan s’incorpori el caixer batle. Completada la qualcada es dirigiran cap a l’ermita de Gràcia, on a les 19 hores celebraran Completes i es preveu que el primer jaleo de les festes de Gràcia comenci sobre las 21 hores.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Paret Seca
Hace un año

I clar que en tenen, i en ganes se quedaran... Només que tinguesin una festa decenta durant s'estiu ja estaría

Valoración:-6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1