Festes de Gràcia 2019

Samba per a tots i most per a uns pocs

El 'Volem Vi' estrena la seva versió enguany sense alcohol amb el llançament de 200 bótes

|

Valorar:
menorca mao festes de gracia diumenge 08 volem vi menorca mao festes de gracia diumenge 08 volem vi

menorca mao festes de gracia diumenge 08 volem vi menorca mao festes de gracia diumenge 08 volem vi

Josep Bagur Gomila
menorca mao festes de gracia diumenge 08 volem vimenorca mao festes de gracia diumenge 08 sambamenorca mao festes de gracia diumenge 08 sambamenorca mao festes de gracia diumenge 08 samba

Samba per a tots i most per a uns pocs. Amb el vi fora de joc, la festa ha seguiy sent molt gran a la Plaça Constitució. Allà, després d'un intens jaleo i un lliurament de canyes verdes que ha servit de preescalfament, l'èxtasi ha arribat poc després de l'esperat llançament de bótes, unes 200, des del balcó de l'Ajuntament.

En una plaça fins a dalt de gent, probablement rondant el màxim de persones permès pel pla de seguretat, que posa el límit en 6.200 ànimes, maonesos i visitants han gaudit de la tradició de fer-se amb un dels preuats botins.

Quan passaven vint minuts de les cinc, el xiulet d'Isaac Mascaró es començava a fer escoltar des de la tarima on dirigia a la Banda de Música des Migjorn Gran. Poc després, la banda, fent ús d'una marcada percussió ha començat a fer sonar l'esperada samba fent vibrar a tota la plaça, durant prop de 50 minuts.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ecp58
Hace un año

Lo de IB3 es de esperar, son de Mallorca y no se informan debidamente. Y lo de cambiar el vino por mosto es una bobada, este vino está asqueroso y caliente, quien bebe un trago lo escupe rápido. Con esto no se consigue nada, el objetivo es conseguir la bota. Además la gente ya llega bebida a la fiesta con sus litronas de pomada.

Valoración:3menosmas

Va gros
Hace un año

Demanau a sa gent de 20 anys cuantas vegades a nat a "completas", misa......y cuantas vegades a sa Samba i voreu cap a on nam.....

Valoración:9menosmas

Xuroi
Hace un año

Be cert. Lo de IB3 fa plorera, tant ses noticies com sa propia retransmisio. Donen mes importancia a "sa samba" que no lo autentic,

Trist

Valoración:9menosmas

Llorenç
Hace un año

Quina pena ; telenotícies d'IB3 sobre ses festes de Gràcia : Actes destacats, ses canyes i sa samba.Si ses festes són açò ja podem plegar.

Valoración:12menosmas

Robinho
Hace un año

Molt menorquina sa samba

Valoración:11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1