Festes de Gràcia 2019

El darrer toc tanca amb emoció les festes

La plaça Constitució ha estat plena de gent per acomiadar la qualcada de Gràcia

|

Valorar:
Javier Coll

Després de les corregudes al Cós, els caixers han fet un darrer caragol pels carrers del centre de Maó. Eren els darrers instants de les festes i l’emoció ha estat ben present.

Molta gent esperava la comitiva a la plaça Constitució, que ha arribat encapçalada pel fabioler, Lito Vinent. Amb l’arribada, silenci i els llums s’han apagat. Els caixers s’ha col·locat en formació obrint-se pas entre la gent. Lito Vinent ha recitat una glosa de comiat i tot seguit, el toc del tambor i fabiol per darrera vegada. Eren les 21.26 hores del vespre. Maó acomiada unes festes de Gràcia 2019 molt intenses i molt viscudes.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

CLAUDIO
Hace un año

s unic poble de menorca que no fan jaleo a Ciutadella.... i despres es pensen que han inventat,,fins hi tot... el CAVALLS¡¡¡¡¡CIUTADELLENCS DEVALLAU D S`ASE. a mès es darrer tot el fan per tot.. que es que tambe hau inventat es darrer tot..

Valoración:-1menosmas

Cabildu
Hace un año

O fan darrer toc i tot per maho? Alleeeeva

Valoración:0menosmas

Sa dona des be
Hace un año

Copiar???el que?? Si a sant joan no saben que es un jaleo..tot son caragols!!!! Jijiji anau a sant joan de misa..si podeu pasar i no vos posannun bus

Valoración:-2menosmas

Per es mahones adoptat
Hace un año

O no ho saps que antigament tots es pobles (Maó també) celebraven ses seves festes patronals per Sant Joan ?.

Valoración:-4menosmas

Aguanteu
Hace un año

Que sa portada des diari surti es circ de Migjorn crec que demostra SA poca gracia d'aquestes festes. Sort que teniu una "hermosa electricidad"

Valoración:-16menosmas

Àngel Pons
Hace un año

No hi ha fotos de sa gent pixant per es carrers i per ses portes de ses cases?

Valoración:17menosmas

Maonés/Mahonés
Hace un año

En Maó/Mahón no necesitamos consejos de nadie ni cantamos el boti,boti cabildu el que no boti,simplemente disfrutamos de nuestras fiestas tal como son,no voy a publicar los comentarios positivos de gente de fuera de la isla que conoce todas y cada una de nuestras fiestas simplemente decir que son diversas,divertidas y tranquilas.

Valoración:34menosmas

sa sumereta
Hace un año

Quand un esdeveniment no te identitat propia ni protocols passa aço...sa de anar copiant d'aquí i d'alla.....quina pena....

Valoración:-26menosmas

Maones adoptat
Hace un año

Me perdonareu , pero lo que es fa a mao día de la mare de deu de gracia, es un querer y no poder, voler copia lo que es fa a ciutadella , de la manera que es fa , es una estracanada. Mao tenía sa seva propia identidad anys entrega, sa colcada cuant había acabat es jaleo sa posaba Tota al completo dins sa plasa y es despedien tots es cavalls, era molt guapo, jo no dic que es derre toc no sigui guapo y emotiu , pero cada festa te sa seva identitat, y Mao es día gran capvespre fa molts anys que la va perdre

Valoración:5menosmas

joan
Hace un año

Aquest fabioler és molt bo

Valoración:34menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2