Alaior inicia el mercat de ‘ses coses polides’

|

Valorar:
preload

Rafel Quintana i José Luis Benejam amb el cartell del mercat

15-10-2019A.A.

«Mercat de ses Coses Polides». Aquest és el nom que l’Ajuntament d’Alaior ha donat al nou mercat que, prest i cada quinze dies, posarà en marxa a la plaça Nova de la població.

Serà a partir del 26 d’octubre, i cada dos dissabtes entre les 9 i les 13.30 h, que els alaiorencs tindran l’oportunitat de muntar la seva pròpia parada i oferir als seus veïns «tots els objectes que ja no necessitin i que els sobri a casa», en el que també vol ser un punt de trobada «on les persones s’ajudaran i entendran entre si».

Material de segona mà

El mercat s’haurà de cenyir a objectes, estris, mobles, roba, llibres, CD’s, aparells electrònics, petits electrodomèstics, bicicletes, joguets, quadres, etc., de segona mà, material ja emprat. A aquest mercat hi queden exclosos animals, aliments, begudes, armes, substàncies il·legals o coses que els participants no es puguin fer responsables de la seva procedència.

Hi pot participar qualsevol persona i els espais seran assignats per ordre d’inscripció al web de l’Ajuntament (www.alaior.org), havent-se de complir una sèrie de normes. Com ara que totes les parades han d’estar a punt per rebre els visitants entre les 8 i les 9 h del matí del dissabte concret, quedant tancat l’accés (tant d’entrada com de sortida) després de les 9 h, excepte, és clar, per als vehicles d’emergència. Per dur-hi els objectes, si es necessita dur-ho en cotxe o furgoneta, entre les 8 i les 9 h es podrà accedir a una zona de càrrega i descàrrega especial habilitada aposta ben al costat de la plaça Nova, lloc escollit per al mercat.

L’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, ha convidat a tots els veïns del municipi a participar d’aquest mercat: «Allò que tu ja no necessitis li pot servir a una altra persona. Al final, totes les coses són o poden ser polides i mereixen una segona oportunitat». Per a Benejam, el «Mercat de ses Coses Polides» és una «nova oportunitat per dinamitzar l’activitat del poble, i és una de les iniciatives amb què ens vam comprometre durant la campanya electoral».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

car
Hace 5 meses

FENOMENAL!!! y que tal empezar con los OKUPAS!!!!!!!!!!!!!!!

Valoración:0menosmas

Pera C
Hace 5 meses

?La izquierda rabiosa de que van¡¿si todos los domingos en el Feexinal montan un mercado de las mismas caracteristicas que el que se hará en Alaior.?'acaso en Mahón gobierna el Partido Popular¿ que cara más dura tienen

Valoración:0menosmas

Picasso
Hace 5 meses

Espero que tomen datos de las personas que venden material, especialmente que venden herramientas, pueden ser robadas Ya que ami me vienen faltando muchas herramientas y puede ser que se venden en mercados como este

Valoración:6menosmas

Don Quijote
Hace 5 meses

Otra vez sale el figurón mientras el pueblo sigue sin reactivarse...............

Valoración:5menosmas

Joan
Hace 5 meses

Que será lo proximo de este alcalde.? Campeonato internacional de cambio de cromos y canicas.? Pero si el mercado de segunda mano y de objetos obsoletos y antiguos lo hay cada semana en Mahón en el parque Rochina... deu meu quin crack...

Valoración:10menosmas

XEC
Hace 5 meses

Una buena idea, como todas las novedades que organiza el nuevo equipo de gobierno, P.D a los catastrofistas decirles que en democracia es muy importante reconocer las cosas buenas de los adversarios politicos, y no convertirlos en enemigos.

Valoración:-7menosmas

Me gusta.
Hace 5 meses

Aplaudo la iniciativa. La izquierda siempre criticando a la derecha. Pues miren, ha hecho más por el cambio climático el alcalde del PP de Alaior que todos los manifestantes juntos. Un rastro sirve para reutilizar los trastos y objetos que tenemos en casa y evitar así que se lancen a la basura. Además, dota de una pequeña ganancia que (y lo sé de primera mano) a muchas familias les ayuda con la economía semanal. También da vida y ambiente al pueblo cosa que los bares, comercios y establecimientos en general agradecerán. Lo único que falta saber es si la gente que no está empadronada en Alaior puede vender.

Valoración:-1menosmas

Alaurenc
Hace 5 meses

Al comentario de Bé de Lo . El pacto de izquierdas en Alaior no pueden digerir su gran derrota en el Ayuntamiento, y todas las iniciativas que organiza el nuevo equipo de gobierno, todas de momento con mucho éxito les molesta amargamente,aconsejarles que se pongan tranquilos, que tendrán en un futuro próximo muchas sorpresas.

Valoración:-7menosmas

lucrecia
Hace 5 meses

Quina bona idea. estaria be que es fes a tots es pobles de menorca. Bona manera de reciclar i reutilitzar.

Valoración:10menosmas

antoni
Hace 5 meses

aixó fa la punyeta a entitats que viuen d'aixó

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2