200 atletes participen a la cursa dels 50 anys de l'aeroport

La prova va servir per a recaptar fons per Fundación Ahuce, Asociación de Huesos de Cristal

|

Valorar:
preload
Cursa 50 anys de l'aeroport de Menorca

Cursa 50 anys de l'aeroport de Menorca

Javier Coll

Fins a 218 persones van participar en la cursa solidària que organitzaren ahir AENA, la Penya Esportiva Son Marçal i Elitechip, per celebrar el 50 aniversari de la creació de l’Aeroport de Menorca. Una prova que serví per a recaptar fons, en aquest cas, per a la, a la qual es destinaran els donatius recollits, 660 euros.

L’ocasió prometia ser especial, per l’entorn on es celebrava la prova. I és que els corredors van fer una volta sencera pel perímetre interior de l’aeroport, ben a prop de les pistes d’aterratge i enlairament.

L’inici de la prova estava previst per a les 11 hores per als 22 participants de les categories infantils, i a les 11.15 hores per als 196 que ho feren en la d’adults (majors de 16 anys), amb una distància de 7 kilòmetres. Uns horaris que van patir un retard considerable, de més d’una hora, ja que tots els assistents van haver de passar els controls de seguretat d’accés a les instal·lacions aeroportuàries.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 25 de noviembre en Kiosko y Más]

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Miguel
Hace 10 meses

Muy mal organizada. Parecía interesante por el lugar donde se hacia, sobre todo por ser benéfica y para conmemorar los 50 años del aeropuerto de la isla pero podían haber tenido un poco mas de consideración con los corredores. Hacer cola para pasar el filtro de uno en uno con ropa de correr con el viento y el frío que hacía, a parte de no ser bueno para los músculos, daban ganas de irse pero no a correr por la perimetral sino a casa y olvidarse de ese despropósito.

Valoración:6menosmas

Julius
Hace 10 meses

M'encantaria que és pogués tornar a organitzar i millor ses condicions dels participants. Moltes gràcies per organitzar aquesta carrera i poder córrer per un lloc tan diferent i únic. El que més em va agradar va ser que era per recaptar fons per Fundación Ahuce.

Valoración:4menosmas

Xuroi
Hace 10 meses

Eso de hacer cosas beneficas esta bien,pero,....

Donde han ido los 10€ de inscripcion? Aena no tiene nada mas que hacer que organizar carreritas?, en las fotos se ve mucho coche de Aena,... no estaban trabajando en ese momento? o es que el personal del domingo o tuvo nada que hacer?.

en fin,... cosas de Aena

Valoración:-11menosmas

Esteve
Hace 10 meses

Vaig participar a sa cursa i va ser sa carrera pitjor organitzada que he vist. Un caos total al control d'accés. Els atletes que vam entrar primer van haver d'esperar més que una hora. Erem a s'aire lliure, feia vent i només dúiem sa roba de córrer, ja que no estava permès entrar amb res més. Quin desastre...

Valoración:25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1