Navidad 2019

Un Nadal amb més fira, més arbres i llums

L’Ajuntament de Maó introdueix novetats en les activitats programades per a les festes

|

Valorar:
preload

La presentació del programa va tenir lloc aquest dilluns migdia migdia a les escales del Claustre del Carme

02-12-2019

Arriba desembre i comença la programació especial de cara a les festes de Nadal, amb un bon grapat de propostes per a tots els públics i novetats per fer més atractives aquestes dates, omplint de llum i color els carrers de Maó.

La Fira de Nadal és la primera proposta de l’extens programa que va presentar ahir l’Ajuntament de Maó i que inclou activitats des d’aquest dimecres i fins a la primera setmana de gener. Una fira que s’inaugurarà aquest dijous (17 hores) i que fins diumenge reunirà una quarantena de paradetes entre les places de la Constitució, del Carme, Colón i Reial i els carrers de ses Moreres i s’Arravaleta, amb gran varietat d’articles, des de regals a productes d’alimentació, a més de flors, artesania, antiguitats, productes d’entitats socials, o elements nadalencs.

L’endemà que s’obri la fira, aquest divendres, hi haurà la tradicional encesa de llums amb l’arribada dels Llumets, que davallaran del campanar de Santa Maria tot escampant per la ciutat llum i color, perquè les festes siguin ben alegres.

Un arbre pel Claustre

Un dels espais on es realitzaran activitats és el Claustre del Carme, i per ambientar-lo millor s’instal·larà un arbre de Nadal de 4,5 metres d’altura i una xemeneia tradicional. D’aquesta manera es pretén proporcionar un entorn més acollidor, per als contacontes o altres propostes de caire infantil que es faran allà durant aquestes setmanes.

Una altra de les novetats d’enguany és la introducció d’una revetla musical per al dissabte de Nadal a la nit (23.30 hores) a la plaça de l’Ajuntament, de la mà del grup Sarau. Una proposta que serveix per dinamitzar un poc aquesta jornada, que abans haurà tingut una actuació itinerant de la Xaranga Bon Ball Tenim (18 h).

Uns Reis millor il·luminats

Altres aspectes que es milloren és amb relació a la rua per donar la benvinguda a Ses Majestats d’Orient, que com és habitual, arribaran per mar, però aquesta vegada amb una embarcació amb il·luminació renovada, així com dues carrosses noves. Concretament, les de Sant Climent i la del col·legi de Sant Josep.

A més, Melcior, Gaspar i Baltasar, i també tots aquells que els acompanyin durant el trajecte pels carrers de la ciutat, tindran fins a 500 quilos de caramels, tots ells sense gluten, perquè tothom en pugui menjar i gaudir.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

PauAlNadal
Hace 3 meses

Revetlla a les 23:30 dia 24?????es que els qui vivim al centre no tenim dret a passar unes Festes minimamente tranquils amb sa família a casa? i la xaranga de tarda no es suficient? a qui beneficia? on esta el dret al descans? s'ha acabat l'estiu i una ja vol una mica de cal a, cada dia és més difícil viure al centre.

Valoración:menosmas

Vecino Malbuger
Hace 3 meses

Y en Malbuger luces que hace mas de siete meses sin funcionar.Se ha efectuado, escrito , hace dos meses , se ha efectuado reclamaciones por telefono y las luces siguen sin funcionar.Menos arboles y mas control del alumbrado publico

Valoración:10menosmas

ANOMINO
Hace 3 meses

Todo esto me parece muy bien, pero a ver cuando se acuerdan de poner una solucion a la penosa y vergonzosa iluminacion del poligono y algunas calles de la ciudad.

Valoración:13menosmas

Anónimo
Hace 3 meses

Que monos son todos si al final de juntan y no hacen nada.vergüenza me daría esa foto sois todos unos falsos que chupais del bote.

Valoración:3menosmas

Ja era hora
Hace 3 meses

Muy buena idea la de la berbena del dia 24 por la noche y quecsalga la banda joven del Bon ball tenim para animar a la juventud que falta nos hace. Enhorabuena por un programa tan completo

Valoración:11menosmas

Molo
Hace 3 meses

Cuadra més i més...i menys per un món que s'ofega.Festes bio per quan?

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1