Gerard Villalonga, Miquel Seguí, Mariano Yepes, Josep Pons Fraga, Carme Serra, Francesc Conesa, Francisco Tutzó i Josep Bagur, durant l’acte | Javier Coll

TW
0

La família d’Editorial Menorca ha felicitat les bones festes, i ho ha fet amb un acte que enguany ha tingut un caire especial, per coincidir diverses jubilacions, l’homenatge a col·laboradors de llarga trajectòria i l’anunci del comiat voluntari del seu director general, Mariano Yepes.

Menorca Javier Coll Es Diari vcopa nadal personal

La copa de Nadal va comptar amb la presència de la presidenta del Consell d’Administració de l’empresa, Carme Serra, a més del bisbe de Menorca, Francesc Conesa, i consellers de l’òrgan directiu com Pere Rullán, Francisco Tutzó, Gerard Villalonga o Miquel Seguí, a més de l’editor d’«Es Diari» Josep Pons Fraga, el director general Mariano Yepes, o el director de la publicació Josep Bagur.

Menorca Javier Coll Es Diari vcopa nadal personal

Dos treballadors d’Editorial Menorca abandonen l’activitat laboral, José Rivera, qui durant vint anys ha dedicat els seus coneixements al món de la impressió i les arts gràfiques a través de Gràfiques Menorca; i Antonio Álvarez, membre del departament de Distribució que ha contribuït des de 2005 perquè els subscriptors rebessin el diari cada dia. Miquel Seguí, membre del Consell d’Administració, i el bisbe de Menorca, Francesc Conesa, lliuraren llurs plaques com agraïment al seu esforç i dedicació durant tants anys.

Menorca Javier Coll Es Diari vcopa nadal personal

Álvarez, que «no esperava» l’homenatge, marxa de la casa «molt content i orgullós d’haver treballat aquí».

Noticias relacionadas

Col·laboradors

Els noms de Tomeu Gili i Antoni Tudurí són prou coneguts pels lectors, ja que col·laboren amb mitjans de comunicació des de fa molts anys, entre ells, el MENORCA i l’Última Hora.

Tomeu Gili no va poder viatjar des de Mallorca i fou el seu fill, Tomeu Gili Estrada, qui recollí l’obsequi del Far, l’emblema d’«Es Diari», que lliurà Francisco Tutzó. Gili agraí en nom del seu pare aquest reconeixement.

Menorca Javier Coll Es Diari vcopa nadal personal

Mentre, Francesc Conesa va entregar el Far a Antoni Tudurí, qui vinculà la faceta de farer del seu avi amb el present rebut ahir. Desitjà «llarga vida al Diari Menorca», del qual destacà que «és un diari bilingüe i d’ample espectre que cobreix totes les opinions».

Menorca Javier Coll Es Diari vcopa nadal personal

Els membres del Consell d’Administració van brindar amb els homenatjats i bona part de la plantilla d’Editorial Menorca, tot desitjant unes bones festes i un pròsper 2020.