José Antonio Fayas, Hipólito Mercadal i Joan Rodríguez amb el cartell de la fira | Sergi Garcia

TW
0

Més de dos mil alumnes d’instituts i centres concertats de primer i segon d’ESO de tot Menorca, a més de familiars i públic interessat, estan cridats a visitar del 12 i el 15 de febrer, la segona edició de la Fira de la Ciència i la Tècnica que promou i patrocina la Fundació Rubió i que enguany tindrà lloc al Recinte Firal de Maó.

Aquesta fira biennal va néixer l’any 2018 amb l’objectiu de fomentar vocacions científiques i tècniques entre els adolescents, impulsar l’esperit emprenedor i donar a conèixer els treballs que fan els mestres i els seus alumnes als centres educatius. Precisament són els mateixos alumnes els que presenten els projectes, fet que contribueix a reforçar la seva implicació i coneixements sobre les matèries tècniques i científiques.

A l’edició d’enguany hi haurà dotze estands amb la participació de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, Col·legi Sant Josep de Maó, IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior, Col·legi La Salle d’Alaior, IES Josep Maria Quadrado i IES Maria Àngels Cardona. Robòtica, física, química, medicina, fotografia o circuits elèctrics seran alguns dels continguts que donaran forma als estands del recinte firal que han estat preparant els centres amb els seus alumnes i professors des de setembre.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 05 de febrero en Kiosko y Más