Carnaval 2020

El canvi climàtic, tema únic de la rueta de Maó

A petició dels centres educatius, la desfilada d’escolars es farà a la plaça Esplanada

|

Valorar:
La rueta infantil canvia d’ubicació per tal de guanyar espai

La rueta infantil canvia d’ubicació per tal de guanyar espai

Enguany la rueta infantil de Maó presenta algunes novetats. La primera, la temàtica comuna per a tots els grups d’escolars, l’emergència climàtica. La segona, la ubicació de la desfilada, la plaça Esplanada i no la de la Constitució com fins ara.

La proposta del tema únic per a les disfresses surt del Consell d’Infància, i que el canvi d’ubicació és una demanda dels centres educatius, que veien com la plaça de l’Ajuntament quedava petita.

És així que el Dijous Jarder, a les 10.30 hores l’Esplanada començarà a rebre la visita d’uns dos mil alumnes. Serà l’inici del carnaval maonès, el programa del qual inclou diversos esdeveniments, com la festa infantil que el mateix dia es farà a la mateixa plaça (17 hores). També allà, divendres es farà una trobada de ball en línia  (19 h), i dissabte serà el punt de partida de la rua.

La rua arriba amb novetats, com la incorporació d’un premi a les millors disfresses per parelles i famílies, que s’afegeix als habituals per a carrosses i comparses. En total es repartiran 1.900 euros en premis. Els interessats es poden inscriure fins dia 18. El lliurament de premis es farà a la plaça de la Constitució, espai que a partir de les 21.30 hores acollirà el ball, amb la música de Dj Kike Sastre.

El Darrer Dimarts hi haurà l’enterrament d’en Camestortes. La vetla serà a l’Ajuntament (de 19 a 19.30), i després el seguici fúnebre arribarà al Teatre Principal. Allà, i per animar a participar, es prioritzarà les persones que assisteixin disfressades a l’hora dels lliuraments dels premis de l’herència del personatge. L’acte compta amb la participació de l’Orfeó Maonès i d’una vintena de comerços.

Programa Carnaval 2020 a Maó

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.