Carnaval 2020

Una gran màscara encetarà el carnaval de Sant Lluís

|

Valorar:
A Sant Lluís enceten aquest diumenge el programa d’actes de carnaval amb la creació d’una gran màscara per part de la Colla de Geganters del poble

A Sant Lluís enceten aquest diumenge el programa d’actes de carnaval amb la creació d’una gran màscara per part de la Colla de Geganters del poble

Aj. Sant Lluís

A Sant Lluís enceten aquest diumenge el programa d’actes de carnaval, i ho fan amb una activitat ben vistosa, la creació d’una gran màscara per part de la Colla de Geganters del poble.

L’activitat es farà al Pla de sa Creu (11 hores) i serà la primera de les propostes que es duran a terme durant el que queda de febrer. Destaquen la rua infantil d’escolars de dijous (des de les 10 hores), o la festa infantil que dijous (17 h) amenitzarà Ritmo Menorca i en la qual s’elegirà el Rei i la Reina Infantils.

Divendres hi haurà el ball de màscares amb la música de Black Pearl, a la Sala Albert Camus (20 h), on s’escolliran els reis adults del carnaval.

La rua carnavalesca es farà diumenge dia 23, a partir de les 11.30 hores, amb sortida de l’aparcament del camp de futbol i arribada a la sala camusiana. Allà mateix, dia 25 hi haurà del Ball de Colorins i Negre (17.45) i més tard es farà l’enterrament d’en Camestortes (20.30).

El programa inclou altres propostes com una excursió del Club de Jubilats (dia 20) o una exhibició de skate (dia 29).

Programa Carnaval 2020 a Sant Lluís

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.