El Teatre Principal, protagonista de l'ONCE de l'1 de març

Es repartiran 5,5 milions de bitllets de la sèrie ‘Ciudades a escena’

|

Valorar:
preload
la presentació del cupó, ahir al mateix Teatre Principal de Maó, hi van assistir, entre d’altres, Héctor Pons, Conxa Juanola, Àngela Vallés, José Vilaseca i Borja Rodríguez.

A la presentació del cupó, ahir al mateix Teatre Principal de Maó, hi van assistir, entre d’altres, Héctor Pons, Conxa Juanola, Àngela Vallés, José Vilaseca i Borja Rodríguez.

20-02-2020Javier Coll

El Dia de les Illes Balears, el proper diumenge 1 de març, la ONCE dedicarà el seu cupó al Teatre Principal de Maó, el coliseu d’òpera més antic d’Espanya, de propietat municipal i que fou construït l’any 1829 per l’arquitecte italià Giovanni Palagi, aprofitant també les restes de la murada que envoltava la ciutat.

En total, la previsió és que es reparteixin cinc milions i mig de cupons amb la imatge del Principal de Maó arreu d’Espanya, que seran distribuïts, com altres productes de la ONCE, pels prop de 20.000 agents venedors de l’organització, 45 dels quals són a Menorca.

‘Ciudades a escena’

Aquest cupó, de fet, que va ser presentat ahir al Teatre Principal de Maó, forma part de la sèrie «Ciudades a escena» que la ONCE ve dedicant des del maig de 2018 als teatres considerats més emblemàtics de les diferents províncies espanyoles (un total de 52), açò amb la idea de reflectir les arquitectures dels edificis històrics i, a la vegada, connectar a través d’aquesta acció amb la ciutadania i els seus costums.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 21 de febrero en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Julio décimo octavio
Hace un mes

Suerte de la ONCE, siempre apoyando..

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1