Greta Thunberg, amb 'Per la mar viva'

La jove activista impulsora dels 'Friday for future' estalona públicament la tasca de l’entitat menorquina

|

Valorar:

L’activista sueca Greta Thunberg (Estocolm, 2003) feu públic dimarts vespre la mort del seu avi, l’actor Olof Thunberg, als 94 anys. Ho va fer amb un emotiu text i una fotografia en la qual apareixen junts. Una instantània que ha causat sorpresa a Menorca, ja que l’ecologista vesteix una camiseta de l’associació Per la mar viva.

La història entre Thunberg i l’entitat fundada pel ciutadellenc Carlos Salord va començar l’abril passat, quan un dels socis del col·lectiu, Jordi Díez, viatjà a Escolom, on estudia la seva filla. Una ocasió que aprofità per conèixer la impulsora dels «Fridays for future» i per lliurar-li una camiseta de Per la mar viva.

Salord admetia que «per noltros ha estat una gran sorpresa i intuïm que, abans de posar-se-la, de qualque manera haurà vist la feina que feim».

Aquest fet, que podria semblar simbòlic, suposa un important suport per a ells, que compten ja amb uns dos-cents membres, entre socis i voluntaris, i que regularment realitzen accions de neteja i de retirada de residus, a la mar i al litoral.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Posidonio Ecolopons
Hace un año

Molt de teatre i postureo. Aquesta fieta dona por....

Valoración:1menosmas

felicitats, sou la pera! :-)
Hace un año

Doés enviar molt amor i una abraçada per sa gent de sa notícia i sa que hi surt. La mar i sa seva vida ens ajuda molt i és ben polida, sobretot a Menorca, i l'hem de cuidar. Ses persones que seguim com models de conducta ajuden a què gaudim. Més que molts altres poc saludables i amb molta més vanitat i contradiccions. Netejar la mar és un entreteniment molt gran, i ho aconseguirem! felicitats!

Valoración:2menosmas

Julio Decimo Octavio
Hace un año

El teatro profesional es muy importante para hacer propaganda. Es bueno para educar a la gente para que sea mas cuidadosa y ademas es un medio de vida y un gran negocio para esta gente.

Valoración:2menosmas

Citizen
Hace un año

Sa feina d´aquest grup està molt bé ,però estan fent sa feina que hauria de fer s´administració amb els impostos que paguem tots noltros i els que repleguen amb s´ecotassa. Açò provocaria sa creació de llocs de feina, protecció de sa natura i sobretot ,els poders públics complirien amb sa seua obligació que és vetllar per l´interès general.Però no, millor muntar "xiringuitos" per col·locar amics i col·legues,,dietes a tuti pleni, privilegis medievals autoimposats, pagar es palau d´estiu a sa reialesa i ser un dels països més corruptes d´Europa.

Valoración:3menosmas

Arco iris
Hace un año

Ningú pot afirmar q les variacions de temperatura actual siguin 100% per culpa dels humans, i ningú pot afirmar al 100% q es degui a un canvi cíclic q el nostre planeta cada x anys repeteix... Però el q sí sabem és q l, activitat humana de fa 100 anys a ara ha evolucionat cap a una contaminació exagerada del nostre mediambient, en definitiva del planeta on tot@s vivim... Per tant, seria molt Intel. Li gent per la part dels humans q ens posem les piles i reduïm el més q poguem la contaminació del planeta x si un dia, ens adonam de q tot era culpa nostre i facem tard. Per tant un BRAVO BEN FORT per na GRETA I TOTA LA GENT Q TREBALLA PER CONTAMINAR MENYS EL NOSTRE PLANETA!!! I un zasca pels q NO hi veuen de la llargada del nas... És molt fàcil entendre q quan menys contaminen més hi guanyarem. Per si a cas, si serveix per evitar arribar a una situació de NO RETORN de la qual tots els q us atreviu a afirmar q tot és un teatre tmb us en penedireu, TREBALLEM TOT@ S PER CONTAMINAR MENYS!!!

Valoración:2menosmas

Greta en venta
Hace un año

La Greta amb por amor al arte y a la pasta. Seguro que no lleva móvil, ni sus padres y allegados, compran poca ropa y reciclada, no tienen calefacción en su casa, se mueven por energía eólica, porque las baterías de sus coches eléctricos, si tuvieran, no contaminan en absoluto, se han desprendido de las butacas de piel que decoraban su salón, una imagen que no ayudaba demasiado en sus publireportajes...y así un largo etcétera.

Valoración:13menosmas

Angie
Hace un año

El ser humano y su actual sistema de vida, industrialización, buques, vehículos a motor, aviones, etc., nada o muy poco tiene que ver con el supuesto cambio climático. Los cambios climáticos se han venido produciendo cíclicamente en nuestro planeta desde que este existe. Estamos en un planeta vivo (terremotos, o erupciones volcánicas periódicas son un claro ejemplo) y en constante evolución y movimiento dentro del Universo, y todo ello afecta a la atmósfera. También por supuesto nos influyen climáticamente y de forma muy notoria las variaciones en la actividad de nuestra estrella, el Sol y los niveles de radiación que de allí recibimos, que no son constantes sino variables y como es fácil comprender, afectan muchísimo a nuestro clima. De modo que dejémonos ya de tanta monserga catastrofista y de hacerle creer a la gente ilusa y boba que porque la temperatura media haya subido un grado en el último siglo, resulta que de repente la vida en el planeta Tierra se va a extinguir en dos días.

Valoración:11menosmas

oeste
Hace un año

Netejam i ens forram!

Valoración:4menosmas

Biel
Hace un año

Si no hubiesen personas como esta chica que luchan, no me quiero imaginar como estaría el mundo...

Valoración:-25menosmas

Uni
Hace un año

Más teatro. No saben hacer nada más, es su única especialidad.

Valoración:23menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2