El espectacular salto de Joan Florit desde la roca de L’Elefant de Cala Morell

|

Valorar:

El saltador Joan Florit, más conocido como Fly, ha protagonizado un espectacular salto al agua (con un llamado marcelo) desde la emblemática roca de L`Elefant de Cala Morell.

El salto ha sido inmortalizado en un vídeo, y pasado a cámara lenta, y publicado en Twitter.

Joan Florit, que en 2018 participó en el mundial de saltos al agua Dodsing, también lo ha difundido con una fotografía en su cuenta de Instagram.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

Crític
Hace un mes

Pobre, encara li deu fer mal amb una entrada a l'aigua tan pèssima....

En fi, una pràctica de risc que no pot conduir a altra cosa a que hi hagi accidents

Valoración:-1menosmas

Laure
Hace un mes

Escalada submarinismo espeologia pescasupmarina barranquismo etc Etc. Todos tienen su riesgo.. Y la educación y disciplina esta en las personas q lo practican .en Algunos deportes es muy dificil vivir de ellos no puedes hacer tu profesión.

Valoración:3menosmas

Xavi
Hace un mes

Si es fa mal, que ho pagui ell. Sa seguretat social no hauiria d,assumir ses impridències. Que es faci una assegurança

Valoración:14menosmas

Julio Decimo Octavio
Hace un mes

Freedom for Fly, amb poliza de seguro!!!

Valoración:4menosmas

Gin Net
Hace un mes

Recordo es salt Marchelo desde fa 40 anys a Cala Blanca, si no m’equivoc havia un al-lot que cuan es tiraba de cap ho feia amb aquest estil, pero la seva intencio era fer ho be, pero no ho aconseguia, si estic confos que algu em rectifiqui

Valoración:0menosmas

Manel
Hace un mes

Se promueve que los adolescentes tengan accidentes.

Valoración:12menosmas

Siguem realistes
Hace un mes

Joan, no dubto que siguis un dels millors del mon en l'esport de fer "marcelos" (suposant que això sigui un esport reconegut amb classificació mundial, com si ho es el salt de trampolí), però ser professional vol dir cobrar per fer l'esport, i per tant estar donat d'alta com autònom o contractat per algú. Rebre subvencions de l'ajuntament no es ser professional (potser ets autònom, ho desconec, però esta clar que la vida te la guanyes d'un altre manera). I la comparativa amb els 300km/h del Marquez esta agafada amb pinces, perquè ell només ho fa a un circuit tancat amb totes les mesures exigides per fer el seu esport (ambulàncies, metges, mesures de seguretat...), i si ho fes per carretera pública el multarien. No crec que en el teu cas saltant de l'elefant hi hagues cap tipus de mesura de seguretat que si et deus trobar en campionats, la veritat.

Valoración:19menosmas

pipi
Hace un mes

Ja no saben que an de fer per cridá s´atenció penos !!!

Valoración:14menosmas

Sr. Coll
Hace un mes

Cadascú és lliure de fer l'esport que vulgui, amb risc o sense, però crec que si veritablement es tracta d'un esportista professional, m'agradaria pensar que compta amb els mitjans adequats i una assegurança per tal que en cas d'accident no haguem de pagar tots el seu rescat i les despeses sanitàries corresponents. A qualsevol esport federat o professional és així.

Valoración:35menosmas

Germansito
Hace un mes

Marcelooooooo! No s'ha de perdre sa tradició. És més, cada estiu (Sant Joan, festers ...o quan sigui) hi hauria d'haver un concurs de salts. Platja gran-shectàrea-escala del rei, podrien ser bons puestus. I tampoc és gaire alt. Ajuntament! Preneu nota!

Valoración:-28menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4