Sant Joan 2020

Sant Joan con toque virtual

| |

Valorar:

'Sant Joan diferent', vídeo de Menorca Festa, poena de Joana Bonet narrat per Joan Pau Bonet amb fotografies de Martí Pons

Ciutadella se prepara para vivir un Sant Joan diferente, y ya se van conociendo algunos detalles de la celebración alternativa. La alcaldesa de la ciudad, Joana Gomila, informó este lunes de que se está trabajando en un formato que permita disfrutar de la fiesta desde una perspectiva virtual. Una propuesta que iría en la línea de la que impulsó el Consell insular el pasado mes de abril para celebrar la fiesta del libro, Sant Jordi a redossa.

Está previsto que una vez se reciban todas las propuestas, esta semana se resuelva la adjudicación del proyecto elegido. La intención, explica Gomila, es propiciar que la gente pueda vivir la fiesta «desde casa, con amigos y familiares, con el objetivo de que no haya aglomeraciones en la calle».

En ese sentido, puntualiza la alcaldesa que ello no implica que las personas no puedan vivir Sant Joan en la vía pública: «Podrán salir en función de las medidas sanitarias que marque en cada momento el Ministerio». Gomila insiste en que el objetivo principal que persiguen desde el Ayuntamiento es «no propiciar actos con aglomeraciones».

El anuncio se realizó durante la presentación de las exposición de las carotes que había pintado para este año Pau Faner. En la inauguración de la muestra, que desde este martes y hasta el próximo día 27 se podrá visitar en Can Saura, la alcaldesa hizo un llamamiento a la responsabilidad de pueblo parar la celebración, que este año se tendrá que hacer, más que nunca, con «seny i sentiment».

'Sant Joan diferent', vídeo de Menorca Festa, poena de Joana Bonet narrat per Joan Pau Bonet amb fotografies de Martí Pons

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Menorquin
Hace un mes

Siempre hay algun comentario contra los Mallorquines y me da pena,el año pasado un grupo numeroso de jovenes gritando el boti,boti contra los Mahoneses,la verdad no entiendo este caracter tan cerrado de la gente de Ciutadella,no todos por supuesto pero demasiados para la buena convivencia,me cuentan gente mayor que por Sant Bartomeu los de ciutadella venian a Ferrerias a liar follon y que mas de uno se marchaba escarmentado,me sabe mal que no tengamos Sant Joan porque para mi a pesar de lo manifestado son unas grandes fiestas y son de los ciutadallencs pero tambien de todos los menorquines.

Valoración:-1menosmas

inde
Hace un mes

Coses: - La salut se l'ha de cuidar un mateix i cadascú ha de ser responsable del que faci. No podem pensar que tot és culpa de qui mana. - Baleària pot fer el que li roti. En té la concessió. - L'ajuntament no vol aglomeracions però la gent també farà el que li roti. Sabent açò, no seria millor fer qualque cosa perquè la gent faci el què vulgui ordenadament? - Ja no hi haurà estat d'alarma i no podran obligar a fer ningú a fer RES. - Jo proposaria fer un jaleo a Mallorca, així els mallorquin@s quedaran allà (el pagaria de gust). - Sant Joan el celebrarem, amb o sense actes.

Valoración:1menosmas

Met
Hace un mes

Srs. de dalt la sala de Ciutadella de Menorca : Si es suspen una cosa o acte es fa el que s'ha ocordat , no és no i si és si ; ara miges tintes pseudo-imitacions i actes com es de ses carotes, un fabioler i un toc de dol ; aquesta vegada heu pixat fora d'es test. I som ciutadellenc. ! ! ! Cada cosa quan toca i en es lloch on toca.

Valoración:43menosmas

Ciutadellenca
Hace un mes

Per molt que vulgui no puc entendre perquè Balearia vol augmentar els trajectes Mallorca - Menorca per Sant Joan. Per ventura no se'ls ha informat que aquest any per es COViD19 no se celebraran.? A qui correspon posar sentir comú a tal disparates? Volem tornar al confinement ? no crec que açò interessi a ningú. Un poc d'ordre. Si no de res hauran servit les pèrdues de treball i, encara més importante, les perdues d' éssers estimats. Un poc de seny que cervell en venen.

Valoración:43menosmas

es benotu
Hace un mes

que cansats amb sant joan que no sa faran cap festes a tota menorca no domes a ciutadellla cansats

Valoración:13menosmas

Menorquina
Hace un mes

Per favor, com a Ciutadellenca, Senyora Alcaldesa me fa empagair, me semble mentira que cuant se diu No es No, se fa es No, Es que no en feis cap de bona, i com hi hagi un brote, vindrem a s'ajuntament a demenar responsabilitat i si pod ser, Sa Dimisio de tots voltrus. AMB SA SALUT NO SE JUEGA JOANA.....FORA SANT JOAN ENGUANY

Valoración:33menosmas

ciutadellenca
Hace un mes

Si Sant Joan està suspés, ha d'estar suspés per tots i per tot. Només que es pogui fer trobades amb sa familia i/o amics a casa

Valoración:63menosmas

Maria
Hace un mes

Senyora Alcaldessa de Ciutadella. ¿No creu vostè, que millor ho deixem per a l'any que ve?, ¿Creu realment que es necesari fer aquest paripe? Com ciutadellenca estic avergonyida de veure aquestes anades d'olla. ¿No hi ha problemes molt més seriosos que ses festes ?. Em sembla que veurem molt mallorquí tirat per terra borratxo perdut i nosaltros es de ciutadella, a la platgeta que estarem millor, si no es pot no es pot i tota la resta són succedanis i perill de tornar enderrera el que duim avançat Au bon vent i barca nova

Valoración:69menosmas

Festes suspeses
Hace un mes

Però avam, és que jo no m'estic enterant de res. Tota Espanya suspèn tot: falles, San Fermín, Setmanes Santes... I noltros sempre hem de ser diferents? No s'havien suspès ses festes? No sabem que és un NO? No tenim prou amb 27.000 persones mortes per un virus que encara és entre noltros? Què necessitam més? Que és que volem tornar-nos tancar a casa?

Valoración:62menosmas

Pau
Hace un mes

Per a Juan , no vulguis passar sa responsabilitat només a nes polítics. Aquí com a sa seguretat en es món laboral, comença per un mateix. Seny seny que de cervell ja en venen.

Valoración:25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2