El cartell de l'any que Ciutadella s'ha quedat sense Sant Joan

Dissenyat per la pròpia regidora, pretén reflectir les festes que “ens toca viure des de casa, en petits grups, amb seny i responsabilitat”

|

Valorar:
preload

No hi haurà Sant Joan, però l’Ajuntament ha volgut treure igualment el cartell de les festes d’enguany, ja que “aquest Sant Joan no es mereixia quedar sense record i sense història gràfica”. Un cartell, que al no haver concurs, ha dissenyat la pròpia regidora de Festes, Gràcia Mercadal.

En el cartell es pot veure un fillet a sobre un cavall de joguet, amb el lema de “Sant Joan e viu al cor”. Pretén reflectir les festes que “ens toca viure des de casa, en petits grups, amb seny i responsabilitat”, un Sant Joan que malgrat no es celebri, Ciutadella viurà igualment amb el cor i el record. “Sant Joan no és només una festa, Sant Joan és un sentiment. I aquest sentiment, com a poble, no ens el treu ningú”, recorden des de l’Ajuntament.

Anuncia un Sant Joan de 2020 inèdit en la història, “perquè serà el de l’any que no hi hagué Sant Joan”. Malgrat tot, des de l’Ajuntament, que recorda que “enguany no hi haurà cavalls, no es rompran les carotes i no sonarà la banda de música als Jocs des Pla, no hi haurà primer toc, no es correrà l'ensortilla, no hi haurà arena pels carrers, ni veurem ballar el sol”, les festes es celebraran. Açò si d'una manera molt diferent: “Sí que hi haurà xocalati i ensaïmada, berenetes amb amics i familiars, estones de bulla, cuinons tradicionals de les nostres festes, rialles dels nostres infants i la mirada nostàlgica dels nostres majors”.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5

Fela
Hace un mes

Que fort no saber separar s'àmbit públic des particular.

Valoración:0menosmas

Jo matéis 1/2
Hace un mes

Precios; es molt original !!!!!!! Vista Ciutadella !!!!!!

Valoración:-6menosmas

Mari
Hace un mes

Té tota la raó en Josep, quin desastre d'ajuntament i de regidors. Pobre Ciutadella.

Valoración:7menosmas

que cosas hay que ver
Hace un mes

Llevan el ayuntamiento como si fuera un cortijo particular o un negocio familiar, que cosas y que numeritos.

Valoración:12menosmas

Josep
Hace un mes

Es veu que com avui en dia a Ciutadella ja no hi queda ningú capaç de fer una feina d'oposició digna de tal nom, els que governen fan tot el que els hi passa pel cap i juguen en lloc de fer feina. Tots aquests polítics es mereixen que a les próximes eleccions no anem a votar cap ciutadellenc.

Valoración:12menosmas

ciutadellenc
Hace un mes

Idò! Com és la regidora de festes fa el que li dona la gana amb l'escut del nostro poble, es veu que s'han pensat que s'Ajuntament i el poble sencer són seus, increiblement ridícul i patètic!

Valoración:9menosmas

Sr Joan
Hace un mes

Ara en serio, açò ho fa un del pp i sel menjen viu.... o no ?

Valoración:6menosmas

Quina poca gracia
Hace un mes

Yo me lo guiso yo me lo como..... hagueres pogut fer un concurs sense dotació i t’aguessis presentat.

Valoración:6menosmas

Para CRITICONS SENSE CAUSA
Hace un mes

Jajajajajjajajajajjajajjajajjajajjajajajajajjajajjajajjajajajjajajajajjajajajajjajajjajajajajjajajjajajjjajajajjajajajajjajajajjajajajjajajjajajajjajajajajjajajajjajajajjajajajajjajaj

Valoración:6menosmas

PER FAVOR
Hace un mes

Bonu, que es aso? Quin cartell mes cutre, com a CIUTADELLENCA me fa PENA I VERGONYA, COM PODER FER AQUESTE PORQUERÍA DE CARTELL DE SANT JOAN, PER FER ASO MILLOR NO FER RES. AAARRIIIII JAJAJAJA PATÉTIC

Valoración:18menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5