Estiu animat al port de Maó

|

Valorar:
Conxa Juanola, Héctor Pons, Vicent Fullana (delegat d’Autoritat Portuàri a Maó) i José Manuel García

Conxa Juanola, Héctor Pons, Vicent Fullana (delegat d’Autoritat Portuàri a Maó) i José Manuel García

A.M.

La quarta edició del programa municipal d’animació «Estiu al Port», presentada aquest dimecres a Maó, comptarà enguany amb un programa d’activitats molt variat i complet, en el qual destacarà el nou mercat de nit al port.

El mercat se celebrarà, cada dijous, a l’espai situat darrere les oficines de l’Autoritat Portuària, arran de la mar, a partir del pròxim dia 9 de juliol, i anirà acompanyat d’actuacions musicals i mostres de pintura en directe, distribuïdes en diferents espais situats al llarg del port.

L’activitat del programa d’«Estiu al Port 2020» es dividirà en tres dies, que s’han seleccionat a partir de les peticions dels comerciants. No s’haurà de tallar el trànsit rodat per dur a terme aquestes activitats.

Dinamització

«Estiu al Port» es desenvoluparà amb diferents activitats els dilluns, dijous i dissabtes d’estiu (vegeu requadre). A totes les activitats s’hauran de respectar les normes de seguretat sanitària vigents: mantenir una bona higiene de mans, mantenir la distància interpersonal i emprar, obligatòriament, la mascareta. En aquest sentit, l’Ajuntament ha seleccionat els espais per a dur a terme aquest programa, de manera que sigui possible el compliment de les normes vigents.

El batle de Maó, Héctor Pons, afirma que és un programa que iniciat ja fa uns anys «amb un objectiu molt clar, que és el de dinamitzar la vida al port i fer que el port sigui un espai de convivència i també d’activitat». Així mateix, el batle ressaltà la importància de «posar en valor el port de Maó com a destí, no només per tots els residents sinó també per tots aquells visitants que venen a Menorca».

També van participar en la presentació la tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i el regidor de Festes, José Manuel García.

El programa

Espais públics d’expressió artística

Els dilluns, a las 21 hores, el Parc Rochina acullirà actuacions de música, circ, teatre i dansa.

Mercat de nit, música i art al port

Els dijous s’ubicarà darrere les oficines de l’Autoritat Portuària, arran de la mar.

Concerts a baixamar

Els dissabtes 4 i 18 de juliol, 1, 15 i 29 d’agost, concerts musicals arran de la mar en el mateix espai del nou mercat de nit.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Sebastia Benejam
Hace 7 meses

Si si que lo va ha ser un verano animado y en colorines. Este estropicio y despilfarro que ha propiciado el Ayuntamiento deberian pagarlo a "escote" todo el equipo de Gobierno. Y Medio Ambiente....¿no tiene nada a estudiar?...En AP las carcajas se oyen y resuenan por toda la rada. Seguimos como los últimos 25 años el Puerto de Mahón, entre todos lo mataron y el solito se murió. Eso si lo hara bien pintadito de colorines....¿alguien dimitirá? Noooooo càaaa....!! hala ido fins sa próxima. Si es que con el nivel de lo que hay en el equipo de gobierno....ahora solo falta que a alguno de estos "genios" se le ocurra quitar el tapón.

Valoración:3menosmas

vergonzoso
Hace 7 meses

El puerto parece un patchwork, o lo quieren todo de amarillo indepe o de arco iris gay. Un sinsentido para los que le pagamos sus sueldazos.

Valoración:8menosmas

PETITSUIS
Hace 7 meses

A apreciado imparcial,no le pidas peras al olmo,si se ponen mascarilla ya no salen guapos y no se les ve su rostro en las fotografías

Valoración:7menosmas

Dali
Hace 7 meses

Perdón, Que día hay la quedada para quitar las pintadas de la carretera del puerto por el bandalismo del ayuntamiento o se la terminaron en el banco...?

Valoración:16menosmas

Menorqui
Hace 7 meses

No és s'Ajuntament qui ha de proposar activitats. Són ses associacions i ses entitats des municipi ses que han de proposar i construir idees creatives juntament amb s'Ajuntament. Com mes participi sa ciutadania en fer propostes, més xules quedaran i més èxit tindran.

Valoración:14menosmas

Covid-20
Hace 7 meses

Actos, dinamizar.. Alguien va a ejercer la actividad concienciadora sobre la población para recordarles que la pandemia aún está ahí??

Valoración:32menosmas

Bing
Hace 7 meses

Héctor. El que hauries de fer primer de tot es arreglar s'empasta que has fetut a nes port.

Valoración:41menosmas

Imparcial
Hace 7 meses

No estaría mal que los cargos públicos diesen ejemplo y llevasen puesta la mascarilla. Todavía estamos en Pandemia.

Valoración:42menosmas

practicante
Hace 7 meses

je je otro dia mas los de la banda organizada tienen la consigna de marear la perdiz y crear mal rollo, cambien un poco la estrategia y forma de decir las cosas... mas que nada para disimular... recuerdos al masterizado, el que será recordado toda la vida por no apoyar a un gobierno en estado de alarma...

Valoración:-1menosmas

cultura
Hace 7 meses

clavat a Ciutadella...

Valoración:-4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2