Alaior programa 43 activitats per Nadal i aposta per l’‘streaming’

|

Valorar:
José Luis Benejam i Rafel Quintana han presentat el programa de festes

José Luis Benejam i Rafel Quintana han presentat el programa de festes

A Alaior tindran «un Nadal diferent, però no per això menys especial». Així ho afirma el batle, José Luis Benejam, qui juntament amb el regidor de Festes, Rafel Quintana, han presentat un programa de festes que inclou un total de quaranta-tres propostes lúdiques, culturals i esportives, respectant «en tot moment les normes d’aforament i distanciament social».

Una manera d’aconseguir-ho és apostant per les noves tecnologies. Lstreaming permetrà que els vesins vegin des de casa, a través de Youtube, l’arribada dels Reis d’Orient, els seus discursos i l’adoració al bon Jesús. Igualment, també es podrà veure per internet el concert de Reis de la Banda de Música d’Alaior (dia 6 de gener).

A més de la cavalcada de Reis, que es farà amb Ses Majestats circulant pels carrers del poble amb cotxes descapotables per tal que se’ls pugui observar des del portal, les balconades o les finestres, el programa d’actes inclou xous de màgia, les campanades infantils al Convent de Sant Diego i amb aforament limitat, dos concerts presencials de la Banda d’Alaior, a la mateixa sala, o el concert del 60 aniversari de Joventuts Musicals d’Alaior amb Simón Orfila i Maria Camps.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

FRANKIE
Hace un mes

hostias que bien lo vamos a pasar de , muerte participando en streaming , donde van nuestros impuestos , acaso eso cuenta comom gasto publico ? que memez, .

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1