Aquest any no hi haurà carrosses ni comitiva

TW
0

L’Ajuntament i el Centre de Cultura des Castell estan fent gestions amb els Reis d’Orient perquè aquests no faltin a la seva cita anual al poble del llevant insular. I és que la situació generada per la covid-19 complica en certa manera l’arribada d’aquests personatges tan estimats.

Així, està previst que ses Majestats visitin es Castell dia 5 capvespre, i faran un recorregut, sense carrosses ni comitiva, perquè tots els fillets els puguin veure des dels portals, els balcons i les finestres de casa. D’aquesta manera, serà un recorregut més llarg de l’habitual, pel màxim nombre de carrers possible, tant del poble com de les urbanitzacions.

A més, sempre que les mesures sanitàries ho permetin, els Reis seran as Castell dia 6 dematí, perquè puguin fer l’entrega de regals porta a porta, després que els interessats els hagin dipositat al Centre Cultural anteriorment, amb cita prèvia.

Noticias relacionadas

La planificació queda supeditada a possibles canvis normatius, d’aquí al dia de Reis.

Patge i Pare Noel

Aquest dissabte, d’11.30 a 13 hores, el Pare Noel visitarà el Mercat de Nadal a la plaça des Mercat, espai on, el 2 de gener, es rebrà l’Ambaixadora Reial.