A la platja sense moure’s de casa

Neix Playas Virtuales, un espai d’exploració sensorial que té alhora potencial promocional

|

Valorar:
La plataforma es va presentar ahir capvespre, al Centre Bit, d’Alaior, amb la presència de Jaume Pi i Carlos Santamaría, soci del projecte.

La plataforma es va presentar ahir capvespre, al Centre Bit, d’Alaior, amb la presència de Jaume Pi i Carlos Santamaría, soci del projecte.

Gemma Andreu

Moments com els viscuts el darrer any, amb confinaments i limitacions en la mobilitat, fan de la realitat virtual una eina útil per combatre l’aïllament, ja que permet visitar qualsevol indret sense la necessitat (o la possibilitat) de ser-hi. I aquesta és precisament la intenció de Playas Virtuales, una plataforma que vol sorprendre els usuaris amb la capacitat de transmetre sensacions, fent sentir que ets en un lloc sense ser-hi realment.

Ja fa anys que la realitat virtual és un fet, i a poc a poc ha anat incrementant possibilitats d’ús. Bé ho sap Jaume Pi, gerent de l’agència de màrqueting Online Tao Visual que impulsa el projecte Sensaciones Visuales, dins del qual s’inclou playasvirtuales.com. És una web i un canal de Youtube on inicialment hi ha imatges gravades de Pregonda, Cala Galdana, Binibèquer, l’Albufera des Grau, Son Bou, Son Parc o Cala Mitjana, en format 5K i en 360 graus. «La idea és oferir la sensació de ser a la platja, amb totes les emocions», apunta el creador de la plataforma, expert en transformació digital i amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en innovació tecnològica.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 03 de marzo en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manu
Hace un mes

... imágenes grabadas con o sin gente tomando el sol en tanga?

Valoración:5menosmas

AAA
Hace un mes

El que quiera vida virtual,....ya sabe..! .yo soy de las vivencias reales....

Valoración:9menosmas

Sort
Hace un mes

Això mos va de perles als menorquins. Als turistes que arribem a Menorca els hi calam aquesta aplicació pels morros, aboquinin 3000€ i no fa falta que surtin de s.aeroport. És lo que sempre haviem volgut. Turisme sense turistes. Platjes buides i butxaques plenes. Enhorabona!!!!

Valoración:11menosmas

xec
Hace un mes

que gracia , estos se piensan que todos disponemos y dispondremos de la tecnologia en cada casa,.... si hay familias que hace años que no tienen opcion a ir de vacaciones ,es vergonzoso, ...

Valoración:8menosmas

Crancpelut
Hace un mes

es dia d,es bujot no es avui ,no?

Valoración:16menosmas

Jo
Hace un mes

Si vivim cosas veureme

Valoración:11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1