Estrelles per vendre l'Illa

Menorca es posiciona com a destinació turística cultural i gastronòmica i amb el valor afegit del segell Starlight

|

Valorar:

MENORCA RESERVA STARLIGHT

Youtube: Menorca Turismo

Menorca, com a destí turístic cultural i gastronòmic i fent valdre el potencial del segell Starlight. Aquesta és l’aposta de l’Illa, per cercar aquell turista que cerca destins no massificats, amb valors diferencials com la naturalesa, la cultura o la gastronomia.

«Menorca, reserva Starlight» és el títol del vídeo promocional que ha realitzat la Fundació Foment del Turisme, el qual han pogut veure més de set-cents agents de viatge nacionals. Es tracta d’un audiovisual que destaca el potencial turístic de l’Illa, amb el cel com un dels grans atractius.

De cel, n’hi ha per tot, però...

El fet que es conservi intacte gran part del camp de Menorca fa que, arreu del territori, hi hagi multitud de localitzacions idònies per a l’observació del cel nocturn, sense passar pena per la contaminació lumínica.

Aquesta situació, que en realitat és comuna en molts altres indrets del planeta, es converteix en quelcom diferencial en el moment que comencen a aparèixer iniciatives que aprofiten el cel, les estrelles i l’observació astronòmica per a crear productes originals que, a poc a poc, van guanyant clients.

D’açò en xerra la presidenta del Consell, Susana Mora, i diferents empresaris que apareixen al vídeo. Com per exemple Catalina Florit, empresària de turisme actiu i monitora eqüestre que lliga rutes a cavall nocturnes amb l’observació del cel. O Victoria Bendito, que regenta un allotjament amb segell Starlight i brinda als clients sessions des de l’era del lloc. O també Isabel Martín, guia oficial i monitora Starlight; o Antoni Cladera, fotògraf i monitor Starlight que descriu el potencial de Menorca com a destí ideal per a la captació d’instantànies espectaculars del firmament.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Miquel
Hace 4 meses

Perder el tiempo es traer a 40 personas de todas partes del mundo a 4000€ por cabeza avión aparte que vinieron a hacer un tour fotográfico básicamente nocturno? A los que os quejais por todo creo que no teneis ni idea del potencial económico de los viajes fotográficos... Prefiero 40 fotógrafos que 500 del todo incluido

Valoración:11menosmas

Jordi Sintes
Hace 4 meses

Ya veis en que pierden el tiempo, videos que enseñan las estrellas y meteoritos que hay por encima nuestra isla...esto atraera mucho al tiurismo no os parece amigois?? En que se gasta el dinero el consell insular en videos lunaticos y galacticos. esta clase de imagenes del cielo no interesan a nadie el turista no viene a Menorca a ver las estrellas. del firmamento no os parece ??´saludos

Valoración:-20menosmas

Biel
Hace 4 meses

Vuelven los inventos del TBO. Gracias por entretenernos y divertirnos. Aunque sea con nuestro dinero.

Valoración:-14menosmas

Csrlos lopez martinez
Hace 4 meses

Tengo 66 años cuando era pequeño era impodible contar las estrellas ahora se puede contar por que la contaminacion luminica te lo permite. Se pueden ver solo las de gran luminosidad Vivo en cala blanes los hoteles globales han instalado en el año 2020 unos letreros luminosos que se ven mejor que la luna llena mi pregunta cumplèn la normativa de contaminacion luminica

Valoración:25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1