José Luis Benejam i Tiago Reurer, en la presentació d’aquest divendres

TW
0

Alaior acollirà per sisè any consecutiu, amb l’arribada de la primavera, els «Dies de Flors i Música», una activitat que omplirà de decoracions florals i actuacions musicals el nucli urbà d’Alaior, Son Bou i Cala en Porter, amb la intenció de dinamitzar el comerç local i el sector de la restauració.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, i Tiago Reurer, regidor de Cultura, van presentar aquest divendres el programa d’activitats, que enguany està inspirat en la música, i els dissenys de les ornamentacions han estat creats a partir d’aquesta temàtica.

Benejam considera l’activitat com «un punt més d’atracció turística» que anima a la gent de tot Menorca a venir a Alaior. «Tenir una activitat tan atractiva a l’aire lliure que pugui ser gaudida només passejant pels carrers del municipi és molt positiu, i més en temps de pandèmia», va explicar.

Per la seva banda, Tiago Reurer va ressaltar la vessant ecològica de l’esdeveniment: «Aquest any molts dels materials són reciclats, i també s’han aprofitat i modificat elements d’altres edicions».

Dies de Flors se celebrarà del 7 al 30 de maig a Alaior, del 4 al 27 de juny a Cala en Porter, i del 2 de juliol a l’1 d’agost a Son Bou i Torre-solí. En el cas del nucli urbà, l’itinerari dels diferents escenaris decorats amb motius florals és el següent: Plaça Nova, Ajuntament, Plaça Constitució, carrer Menor, Dalt es Fossar, Plaça des Ramal, el pont del Carrer Sant Josep, Avinguda del Pare Huguet, Carrer des Ramal, i les entrades d’Alaior.

L’Ajuntament també ha organitzat actuacions musicals a espais urbans durant tot el mes.