Fester de Sant Joan de fa uns anys.

TW
2

L’Ajuntament de Maó va presentar ahir els programes d’activitats que se celebraran a Maó amb motiu de les festes de Sant Joan (23 de juny), Sant Pere 26, 27 de juny i 3 de juliol) i de la Mare de Déu del Carme (18 de juliol). Després d’un any ple de restriccions amb motiu de la covid-19, aquest 2021 s’ha optat per una programació més àmplia que la de l’any passat, però que encara amb restriccions.

En aquest sentit, enguany sí que es podrà fer la tradicional crema de bujots de Sant Joan, però sense l’assistència de públic. Les persones interessades podran visitar els bujots que s’exposaran al Parc Freginal des de les 19 hores, però hauran de sortir abans de la crema, que es farà a les 21 hores. Posteriorment, a les 22 hores del vespre se celebrarà un concert a càrrec de The Binigaus Band, també, al Parc Freginal.

Pel que fa a les activitats de Sant Pere, destaca el concert de dia 3 de juliol, que protagonitzaran dues bandes de música; en primer lloc actuarà la banda de Maó i, posteriorment, sonarà la banda des Migjorn. Les dues actuacions tindran lloc al moll recuperat darrere els edificis de l’Autoritat Portuària de Balears. Els actes de Sant Pere inclouen, també, una demostració de vela llatina i fins a tres navegades gratuïtes: entre Cala Figuera-Illa Plana, entre sa Colàrsega- Illa Pinto i una navegada lliure pel Port de Maó.

Així mateix, també s’amplia la programació amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Carme que, a més de la tradicional processó de barques, comptarà amb un concert de la Banda de Música de Maó (20 hores) i un altre concert de Joana Pons i ses Guitarres (21 hores).

Tots els concerts d’aquests programes tindran un aforament limitat.