Hom es pot veure sorprès per una família de lleons al carrer de Sant Climent, obra de Sergio Bernhardt | M. Coll

TW
4

Vint-i-set artistes participen en la novena edició de l’Street Art, que una vegada més organitza Ciutadella Antiga, amb l’objectiu de crear un espai atractiu i acostar l’art als ciutadans. El resultat ja es comença a veure aquests dies, amb la realització de les primeres creacions en diferents indrets del poble.

En total està previst que siguin trenta-tres les obres que es podran veure. N’hi ha de tota mena i de tots els estils, però sempre amb el denominador comú de jugar amb l’entorn, amb il·lustracions alegres, divertides o que indueixen a reflexió i, per què no, a la denúncia.

Entre els artistes participants trobam a Biel Barber, Marc Jesús, Margarita Espinosa, Gràcia Ribalaiga, Capità Hadook, Adriana Saurina, Miquel Bosch, Dani Benejam, Sol Iñigo, Nil Marquès, Ivan Khanet, Luis Moreno o Pedro Faner, entre altres.

Un parell de joves intentant arrencar les rajoles del Mercat, fets per Luis Moreno. Foto M. COLL

Passejant pels carrers de Ciutadella hom es pot veure sorprès per una família de lleons al carrer de Sant Climent, obra de Sergio Bernhardt. Trobar-se un lladre provant de fer esclatar una caixa forta a Ses Voltes o un parell de joves intentant arrencar les rajoles del Mercat, fets per Luis Moreno. O en clau de denúncia, la instal·lació de Jess Masip a la font de la placeta d’Artrutx, on unes mans sorgeixen de l’aigua cridant auxili, tot recordant les 30.000 vides de migrants perdudes a la Mediterrània.

L’Street Art té el suport de les regidories de Comerç i Cultura de l’ajuntament. Ciutadella Antiga es compromet a retirar les obres a l’octubre, però llencen la proposta d’indultar-les i crear així un circuit urbà cultural i artístic.